Multimedia > Slike/Muškarci

Dali sam spreman za steoride?

<< < (2/5) > >>

sasacg:
Kakva ti je suplementacija i ishrana?mozda da promenis nesto u treningu pa da vidis hoce li biti napretka.kakvu kuru si planirao??

VelikiNESKO:
uzimam Kreatine i Glutamine, vec mesec dana nisam na kreatine, izhrana mi je dobra, nemam ja dobar genetics da udem Pro bodibilder mozda bodi model ili da se takmicem moj metabolisam ja tako brz, da mogu da jedem sta god hocu i opet imam vrlo nizag body fat%, ali jedem pricno ztravo dobro hranu, vidi te problem je u zadnje 6 meseci radim 2 posla, i idem na fakultet, nekad nemam vremene da jedem ili da terniram kao pre, ali nisam izgubio niku masu cak sam mao nabijo mozda 3lbs u 6 mesici eh tu je problem. znam Steoridi su lagan izlas za ovu situaciju, ali dokle cu da vako treniram necu sigurno da cekam do 25 godine.

VelikiNESKO:

--- Citat: IFBBPro ---Nisi dostigao nikakvu granicu.
Sto se tice drugova tebi je to izgleda udarilo u glavu. Mlad si, rekreativac, razmisli malo o svemu i proci ce te. Znam taj osjecaj. Pusti nek prespava par noci i razmisljaces pametnije.
To uzmi u obzir tek kad napunis 24. ili 25. godinu.
--- Kraj citata ---

ma slazemse ja za tebom, ali kada imas jednog Druga  kad ti daje svjet za trenining i sta da radis koji ima 21 godinu covek iz lebanona, ove godine dobija PRO KARTU! 5-11 285 lbs OFF SEASON neznam koliko je to u kilama, ma sad znam da je on sjeban u buducnosti, + HGH uzima, ali odara me uglavu, moji drugi napreduje tako brzo, ali opet izlgedajo kako govno bored mene imaju samo massu, ali ipak upitas se kad je vreme

H2SO4:
sto jos ne uzimas nesto od suplemenata kad vam je vec toliko jeftino tamo.
 ja da sam na tvome mjestu poceo bi sa sterodima (moje misljenje! ), ne bi izdrzo pored takvih drugova :)

sasacg:
Stvarno,zasto samo crea i gluta kad je toliko jeftino u USA,sta je se whey,NO...???Razmisli da li ti je dobra ishrana,kvalitetna suplementacija,trening,odmor...pa ako su svi ovi uslovi zadovoljeni,razmisljaj o AAS

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju