Multimedia > Slike/Muškarci
Dali sam spreman za steoride?
Tanja U.:
Ama meni nesto nije jasno ... zasto uzimati neku iole ozbiljniju hemiju ako ne nameravas da se takmicis? I sta onda ako i drugovi uzimaju? Znaci li to da ako je moj drug odlucio da skoci sa mosta, da moram i ja? ;)
DingDong:
pa znas kako...ljubomora radi... :)
I kod mene u teretanu krenuo neki decko,mrsav. Jedno mesec dana je trenirao cisto (pretpostvljam samo,mozda ni toliko) i poceo je naglo da raste
i da jaca... Znaci krenuo sa hemijom.. I sad radi sve vezbe skoro sa kilazom kojom i ja radim... al me to uzjebalo :)
Jes da sam zao,al cekam samo da mu opadne snaga i da izgubi nesto od mase... by the way, i nije nabio neku masu,i dalje je mrsav,samo je misicav..
H2SO4:
--- Citat: witch ---Ama meni nesto nije jasno ... zasto uzimati neku iole ozbiljniju hemiju ako ne nameravas da se takmicis? I sta onda ako i drugovi uzimaju? Znaci li to da ako je moj drug odlucio da skoci sa mosta, da moram i ja? ;)
--- Kraj citata ---
tako tako prosvijetli ga ti ...
ako oce iole da se ozbiljnije sredi uzimace steroide, jer ne moze svako naturalno i u odredjenom vremenskom roku da postigne odredjene ciljeve. znaci sterodi su tu samo precica i nista drugo.
fino neka zatrazi odje savijet od kompetentnih ljudi i to je to.
znaci neka skache ali ne sa toliko visokih mostova :)
--- Citat: doktor83 ---pa znas kako...ljubomora radi... :)
I kod mene u teretanu krenuo neki decko,mrsav. Jedno mesec dana je trenirao cisto (pretpostvljam samo,mozda ni toliko) i poceo je naglo da raste
i da jaca... Znaci krenuo sa hemijom.. I sad radi sve vezbe skoro sa kilazom kojom i ja radim... al me to uzjebalo :)
Jes da sam zao,al cekam samo da mu opadne snaga i da izgubi nesto od mase... by the way, i nije nabio neku masu,i dalje je mrsav,samo je misicav..
--- Kraj citata ---
pa i ti si bio mrsav, odradio si ciklus i malo si se sredio.
stvarno ne vidim ralziku izmedju tebe i tog lika :)
Tanja U.:
--- Citat: doktor83 ---pa znas kako...ljubomora radi... :)
--- Kraj citata ---
Ok, shvatam ljubomoru, ali mislim da bi covek trebao biti pametniji od toga. Najlakse je uzeti hemiju. Ok. I sta onda? Ako pocnes to uzimati tek tako, zato sto si lenj, ili zato sto si ljubomoran na druge koji su odjednom poceli rasti i/ili definisati se, to i nije bas neki pametan i opravdan razlog za uzimanje, zar ne? Mozda sam staromodna, ali ja licno smatram da hemiju (onu konkretniju) trebaju uzimati samo oni koji se planiraju takmiciti. Svi ostali neka se drze proteina, aminokiselina, efedrina ... i pazljive ishrane i zestokog treninga.
A taj drug sto je uzeo hemiju, a i dalje je mrsav, ocit je dokaz da je uzeo preparate napamet ;)
DingDong:
--- Citat: H2SO4 ---
pa i ti si bio mrsav, odradio si ciklus i malo si se sredio.
stvarno ne vidim ralziku izmedju tebe i tog lika :)
--- Kraj citata ---
u pravu si.. jedina razlika je sto sam ja dosta pre toga radio natural malo duze,pa onda opalio kuru. A ovaj cim je usao u teretanu krenuo sa kurom
i stigao skoro do mog nivoa.Razumes o cemu pricam ? :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju