Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!

<< < (22/378) > >>

DRAKCE-POWERLIFTER:
Ljudi,pa svaka cast.Ali ne mozete uporedjivati tako telesne tezine ljudi!Mozete ako dovedete dva coveka os po 190cm i 80kg obojica i patike 45 pa da kazete jedan je jaci od drugog!Ja sam 193,dugacke ruke,patike 49,5 i nikao ne mozete samnom uporedjivati nekog ko ima recimo 20cm kracu putanju od mene,ja sam visok i po prirodi moram da budem tezi od nekog ko je nizi15-20cm!Ja tek dva meseca radim power lifting i ne zelim da bilo ko drvi djoku ne mene i da mi se divi ali ima tu mnogo stvari koje se ne mogu uporedjivati!Znaci svaka cast svima,napominjem da ne zelim da me bilo ko shvati pogresno ali sam siguran da na ovom forumu ima puno ljudi tipa,"momak sta treniras?"-treniram weight lifting odnosno olimpisko dizanje tegova-"aha,aha a reci mi kolko guras na bench?".Za one koji ne znaju,u glavnom weight lifter-i ne rade bench jel im to jaca drugi pokret i smeta pri izvodjenju izbacaja i trzaja!Znaci ja bih vas molio da me vise niko ne komentarise!Hvala

vuksa:
ja sam visok 188 raspon ruku 193...patika 48 :)

DRAKCE-POWERLIFTER:
Ama odlicno ali za ovo je potrebno vreme,privikavanje na tehniku,ima tu milion caka.Ne moze niko direktno sa WL da uskoci u PL i bude sampion!Znaci radi se,rucka se i zna se za dalje....Vrlo brzo u rasponu od 1-2 meseca ce biti mog videa sa neverovatnim napredkom!A znam kako cu do toga i doci!

m4rko:

--- Citat: darko.r  Februar 25, 2009, 12:15:04 pre podne ---Telesna tezina:81-82kg
Cucanj:260x2
Benc:pre pucanja grudnog misica:180+,sada 150
Mrtvo:270

za sada...

--- Kraj citata ---

Alal vera!

Koliko godina imas i koliko se vec bavis PLom?

nenadns:
ovde niko ne drvi na nikog...ja sam samo prokomentarisao da su svi mnogo jaki kad se ne zna ko su...desnu ruku dajem da pola ljudi koji su napisali da je dodalo 40% tezine...cast izuzecima za koje se zna ko su i sta su... za ove koji sa 1-2 poruke postuju ovde kako su prejaki i prenapucani ... hvala lepo...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju