Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: DRAKCE-POWERLIFTER Februar 25, 2009, 10:43:13 posle podne ---Ama odlicno ali za ovo je potrebno vreme,privikavanje na tehniku,ima tu milion caka.Ne moze niko direktno sa WL da uskoci u PL i bude sampion!Znaci radi se,rucka se i zna se za dalje....Vrlo brzo u rasponu od 1-2 meseca ce biti mog videa sa neverovatnim napredkom!A znam kako cu do toga i doci!
--- Kraj citata ---
RODJAK...imas ti srece sto imas 17 godina pa ce ovo ludilo u koje si zapao brzo da te prodje,u protivnom sa tim razmisljanjem koje imas..........da ne prizivam zlo i necu da kazem..
bolje da se uhvatis neceg drugog,a da ovo vezbuckas onako..za sebe..pa kada budes samosvesttan onda krenes u pohod na svet...
za sada...opusti se.....mlad si mnogo i jos gore i razmisljas......
darko.r:
--- Citat: nenadns Februar 25, 2009, 11:18:38 posle podne ---ovde niko ne drvi na nikog...ja sam samo prokomentarisao da su svi mnogo jaki kad se ne zna ko su...desnu ruku dajem da pola ljudi koji su napisali da je dodalo 40% tezine...cast izuzecima za koje se zna ko su i sta su... za ove koji sa 1-2 poruke postuju ovde kako su prejaki i prenapucani ... hvala lepo...
--- Kraj citata ---
Molim te objasni mi po kojoj logici ja sa poslate 2-3 poruke ne mogu da podignem ove tezine koje sam naveo?
Slobodno otkucaj u googlu darko radulovic powerlifting i videces ko sam i koji su mi rezultati na zvanicnim takmicenjima.
Meni je bio cilj da sa porukom koliko dizem zainteresujem sto vise ljudi da dodju i takmice se u powerliftingu,jer kod nas
ima vrlo malo takmicara.Nadam se da sam barem malo naterao ljude da misle u tom pravcu.
Svaka cast svima na postignutim rezultatima u teretani.Ujedno ih i pozivam da svrate na neko takmicenje i ucestvuju.
Pozdrav!
gonzo:
140 benc
180 cucanj
mrtvo dugo nisam radio, ranije 160.
tadiano:
--- Citat: darko.r Februar 26, 2009, 11:24:14 pre podne ---
--- Citat: nenadns Februar 25, 2009, 11:18:38 posle podne ---ovde niko ne drvi na nikog...ja sam samo prokomentarisao da su svi mnogo jaki kad se ne zna ko su...desnu ruku dajem da pola ljudi koji su napisali da je dodalo 40% tezine...cast izuzecima za koje se zna ko su i sta su... za ove koji sa 1-2 poruke postuju ovde kako su prejaki i prenapucani ... hvala lepo...
--- Kraj citata ---
Molim te objasni mi po kojoj logici ja sa poslate 2-3 poruke ne mogu da podignem ove tezine koje sam naveo?
Slobodno otkucaj u googlu darko radulovic powerlifting i videces ko sam i koji su mi rezultati na zvanicnim takmicenjima.
Meni je bio cilj da sa porukom koliko dizem zainteresujem sto vise ljudi da dodju i takmice se u powerliftingu,jer kod nas
ima vrlo malo takmicara.Nadam se da sam barem malo naterao ljude da misle u tom pravcu.
Svaka cast svima na postignutim rezultatima u teretani.Ujedno ih i pozivam da svrate na neko takmicenje i ucestvuju.
Pozdrav!
--- Kraj citata ---
i onda se meni naseru jer sam jednom uvalija podmornicu...a ovaj je vecini..i jos daje desnu ruku za to...bravo sinko!
HERKULES 91:
Osetio sam se prozvanim sa ovim "1-2" poruke (iako to mozda meni nije bilo upuceno).... Ako te bas zanima ko sam reci cu t-zovem se Lazar, 91. sam god, iz GM-a sam, treniram nesto vise od 3 godine uz pomoc i savete najiskusnijih bildera i vezbaca u gm-u (Miko Polomac, Mico Stefanovic- koji mi je,inace, otac...), tako da ako meni ne verujes mozes da proveris.... Inace, tezinu koju sam naveo sam uspeo da izbacim proslog leta, a od tada nisam vise ni radio bench, vec sam ga zamenio potiskom bucicama(40 kg) na ravnoj klupi, ali verujem da mogu da sada izbacim oko 130 kg sto cu i probati na vecerasnjem treningu.
Pozdrav
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju