Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!
Hoop4Life:
Ves su mi suze krenule cega cemo se nagledati :S
filip85:
Apsolutno se slažem. Na takmičenjima sudije mogu da progledaju kroz prste, na snimcima tegovi mogu da budu fejk, jedino što je 100% verodostojno je Savina potvrda, a nju, koliko sam ja upućen, za sada poseduje samo jedna osoba.
eXe:
bas sam rekao bukasu danas kako neko ko nikad nije bio u gymu i dodje na forum da se informise mislice da je prosecan benc 160kg snimaka nigde... pogledao zadnjih 5 takmicenja na nasim prostorima u proseku po 8 ljudi ima 160+ ne kazem da nema likova koji su daleko jaci od toga a da nisu i nece izaci jer ih to ne zanima al opet trebao bi Sava da broji tegove ^^
milan0507:
--- Citat: BUKAS Oktobar 23, 2014, 05:34:40 posle podne ---Pa trenirao je jos jednom grudi u medjuvremnu. I ti svasta pitas ;D
--- Kraj citata ---
Znam da ljudi neki rade benc 3-4x nedeljno i imaju dobre rezultate. Mozda ima neke poente u onome o cemu je pisao, sto se tice snage.
BUKAS:
Da ima i takvih. Ima dobrih rezultata i sa manje. Mislim, znas i sam.
Iskreno kad bih radio vise od dva puta, vise bih se bazirao na slabije karike nego da radim svaki put klasican bp. Naravno ako je nekome los setup ili leg drive ili nesto slicno, onda, da, radio bih ga cesce. Ovako vise nege druge stvari.
Individulna stvar, samo da se ne vode logikom sto vise to bolje.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju