Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!
Serbian Beast:
--- Citat: VladaBiceps April 13, 2015, 07:55:34 posle podne ---Pozdrav ljudi :D Ajde malo i ja da se ubacim na ovaj forum.. Trenutne cifre sa treninga su mi 270 cucanj (bez bandaza),215 bench i 320 deadlift. Spremam se za drzavno IPF u maju. Planiram da jos malo povecam ove cifre i odradim poslednju juniorsku godinu sa totalom preko 800 :) https://www.youtube.com/user/nindzaGrobar/videos
--- Kraj citata ---
Dobro dosao buraz :)
GHG:
--- Citat: VladaBiceps April 13, 2015, 07:55:34 posle podne ---Pozdrav ljudi :D Ajde malo i ja da se ubacim na ovaj forum.. Trenutne cifre sa treninga su mi 270 cucanj (bez bandaza),215 bench i 320 deadlift. Spremam se za drzavno IPF u maju. Planiram da jos malo povecam ove cifre i odradim poslednju juniorsku godinu sa totalom preko 800 :) https://www.youtube.com/user/nindzaGrobar/videos
--- Kraj citata ---
Buraz kada sam video koje si max liftove napisao ocekivao sam na tvom YT profilu da vidim jednu veliku i masnu gicu. Kad ono sasvim pristojan BF ! Svaka cast i welcome. :)
Serbian Beast:
--- Citat: ghg April 15, 2015, 08:42:30 posle podne ---Buraz kada sam video koje si max liftove napisao ocekivao sam na tvom YT profilu da vidim jednu veliku i masnu gicu. Kad ono sasvim pristojan BF ! Svaka cast i welcome. :)
--- Kraj citata ---
Matori u ovom sportu se gledaju tezine , a ne kako ko izgleda tako da to "masnu gicu" zadrzi za sebe , da se razumemo , ne osecam se ni blizu prozvanim ali je stvarno glupo da tako nesto napises , jer po tvom cim neko dize dosta odmah te asocira na svinju , sta ? A da Vlada izgleda odlicno to stoji .
milan0507:
Opusti se, mi bez vidljivih trbusnjaka (pricam u svoje ime) nismo dovoljno ljudi.Klasika u svetu lepote :D
Vlada je zver i tek ce biti.Ozbiljna genetika i jos je mlad i ima prostora tek da napreduje.
Fat Dragon:
Šta vrijedi što je Vlado mlad, jak, dobro izgleda kad je kao Milan grobar.:)
To mu je isto kao da ima pločice, smrtni grijeh.:))
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju