Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!
Dominikanac:
Jbt sramota me i da pisem moje tezine, pored vas monstruma od 70-80 kila!
Ja sa mojih 112 kila trenutno.,..
Press ramena iza glave, 102kg x 3
Bench press 148kg x 1 (Mozda mogao da probam 152kg ali nisam hteo mozda za par nedelja)
Squat 142 x 1 (Imao jos snage da pojacam ali me seckala ledja malo kad stanem u poziciju)
Dl 140kg x 6 (Ne znam max niti cu probati slaba mi je tehnika i dalje)
Ne radim tezine, kad treniram broj ponavljanja mi je od 10-12,
Zadnjih 8 nedelja radio super setove 7 vezbi, pocinjem super set sa jednom osnovnom drop set vezbom.
SasaLazic:
Imam 78kg, 184cm.
Squad ispod horizontale 97kg 2x
Mrtvo 152kg 3x
Bench 100kg 7x
eXe:
Znam da nije adekvatna tema ali je jedna od aktivnijih pa da "obesim"
Obaveštavamo vas da će se dana 04.07.2015 god. (subota) u Bačkom Petrovcu u sportskoj hali u osnovnoj školi “Jan Čajak” održati IV otvoreno prvenstvo Srbije u powerlifting-u i mrtvom dizanju RAW po GPA pravilima. Tehnički organizator je klub “STENA” iz Bačkog Petrovca.
Meranje od 8:30 – 10:00 h
Početak takmičenja u 11:00 h
Potrebno je da svaki takmičar ima lekarski pregled ne stariji od 6 meseci, takmičari koji nemaju lekarski pregled tj. Uverenje, svojim potpisom će garantovati za svoje učešće.
Kotizacija za jedno takmičenje iznosi 1000 din. A za svako naredno takmičenje je 500 din.
Svaki klub je dužan da doruči organizatoru takmičenja spisak takmičara i takmičarki ( ime, prezime, kategorija, datum rođenja i za koje takmičenje nastupa ) najkasnije do 28.06.2015 god. Na telefon 0649455675 ili na mail adresu : pauliny.jan@gmail.com takmičari koji se ne prijave mogu se takmičiti i prijaviti na dan takmičenja ali platiće višu kotizaciju za 500 din. po svakom takmičenju.
Takmičenje se održava za tinejdžere, juniore, seniore, veterane i za tinejdžerke, juniorke, seniorke, vetreanke. Za prva tri mesta u kategoriji obezbeđene su medalje i diplome. Za relativno najbolje sportiste biće obezbeđeni pehari i pehari za najbolje ekipe.
Hoop4Life:
--- Citat: Dominikanac Jun 04, 2015, 11:07:49 pre podne ---Jbt sramota me i da pisem moje tezine, pored vas monstruma od 70-80 kila!
Ja sa mojih 112 kila trenutno.,..
Press ramena iza glave, 102kg x 3
Bench press 148kg x 1 (Mozda mogao da probam 152kg ali nisam hteo mozda za par nedelja)
Squat 142 x 1 (Imao jos snage da pojacam ali me seckala ledja malo kad stanem u poziciju)
Dl 140kg x 6 (Ne znam max niti cu probati slaba mi je tehnika i dalje)
Ne radim tezine, kad treniram broj ponavljanja mi je od 10-12,
Zadnjih 8 nedelja radio super setove 7 vezbi, pocinjem super set sa jednom osnovnom drop set vezbom.
--- Kraj citata ---
Tebra to ti isto kao da ih pitas koliki im je.....23 (bas sam nasao poredjenje :D) , ali ja dok ne vidim video zapis, ne verujem ni u sta
Kilaza 100
Benc press 150
Mrtvo nepravilno 180
cucanj dubok nepravilan 150
Milenadiao:
@Hoop - a što ti onda pišeš nepravilne čučnjeve i dl-ove?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju