Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!
buum:
--- Citat: malibuilder Novembar 01, 2009, 08:54:10 posle podne ---Nisam hteo nikoga da prozivam niti sam hteo da kazem da ne mozes da guras preko 200 itd, ali ja sam gurao u Meanmachinu 200, i momak koji je tada radio (ne znam dali sada radi) me je vise puta spotovao i na 190 i na 200 itd, a ja kada sam gledao ti si se patio sa 200 kg sa majicom i sa tri daske, ne kazem da nisi bio povredjen ili da mozda nisi bio u treningu... ja sam tada bio u maximalnoj formi i taman zavrsio kuru i od opreme sam imao pojas i steznike zglobova, tako da ste imali jednog koji je u vasoj teretani gurao 200kg bez majice...
--- Kraj citata ---
u teretanama sam od 90-te godine i naslusao sam se dosta o "garaznim dizacima"
POSTAVI SNIMAK I IZVINUCU TI SE PRED CELIM FORUMOM!
I jos jednom cu ti reci da 200 kg nikada ne guram sa klocne tako da neznam sta si gledao!
od mene toliko u ovoj bolesnoj temi a moja dizanja se mogu videti na y.t, Belic Marko
malibuilder:
niposto nisam hteo da te uvredim niti zahtevam da mi verujes ili da mi se izvinjavas, ja tebe znam u NS-u iz vidjenja od 99 godine iz Gimnasa kada si trenirao sa Boletom i sa biciklistickih trka u Novom sadu...tako da ni u kom slucaju nisam imao nameru da sudim o tebi samo sam govorio sta sam video taj dan u teretani... a o mojim kilazama ce se vec diskutovati, sto preko foruma sto preko video snimaka ;)
PS. Marko video sam tvoje snimke i svako postovanje za uspehe sto u teretani sto na takmicenjima.
Miki90Bg:
Bench: Neam pojma, niti me to zanima :) (radim sa kilazama od 40-50kg, TEMPO 313 i super mi je)
Mrtvo: 110kg (ali ga retko uopste i radim)
Cucanj: Ne radim
BuKi_pit:
--- Citat: mladen88 Novembar 01, 2009, 11:52:34 posle podne --- Bez majice 200kg 10 ponavljanja... Iz Sarajeva...http://www.youtube.com/watch?v=9EBRdddY1zA
--- Kraj citata ---
macola ide u istu teretanu gdje i ja u Sarajevu covjek je zvijer a ja mislim da je maximalno sto je on gurnu 300kg ako ne i vise al vidi se sa mostom da gura, dok moj komsija kojeg necu da imenujem bez mosta 260kg gurnu bez ikave maice i htio je je ici na 300kg al je prestao trenirati na zalost
BuKi_pit:
bench 120kg
mrtvo nikad nisam radio maximalno
cucanj 150kg
moja tjelesna tezina tad 80kg visko 181cm prije godinu dana
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju