Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!

<< < (50/378) > >>

tunas:
mislim da Vlada nije mislio na hemiju :D

Naturalni:

--- Citat: Mojke  Februar 24, 2010, 05:04:09 posle podne ---Uskoro pravim svoju temu...pa ce sve biti dokumentovano....i da dodam danas na treningu za noge  cucanj 220kg x 6 i leg press 390x12 ....pozzzzzz

--- Kraj citata ---
e jesi kralj,aj priznaj da ti je crkla kamera i da nemozes da stavis snimak:D
ja danas radio noge,cucanj 60kg 4 sek spustanje,iskorak 10kg bucice 40 koraka,prednja loza 40kg,list 40kg NAJJACI SAM U TERETANI:D

Mojke:
E....samo da Vas obavestim da sam otvorio svoju temu na .NEMOJ DA LINKUJES/ pa dodjite ako Vas ne mrzi da malo diskutujemo,bice interesantnih stvari...SVI STE DOBRO DOSLI... :)

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Mojke  Februar 25, 2010, 12:23:47 pre podne ---E....samo da Vas obavestim da sam otvorio svoju temu na .NEMOJ DA LINKUJES/ pa dodjite ako Vas ne mrzi da malo diskutujemo,bice interesantnih stvari...SVI STE DOBRO DOSLI... :)

--- Kraj citata ---

mozes i ovde diskutovati a ja ti obecavam da ce biti i te kako zanimljivh odgovra

Naturalni:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Februar 25, 2010, 06:53:47 pre podne ---
--- Citat: Mojke  Februar 25, 2010, 12:23:47 pre podne ---E....samo da Vas obavestim da sam otvorio svoju temu na .NEMOJ DA LINKUJES/ pa dodjite ako Vas ne mrzi da malo diskutujemo,bice interesantnih stvari...SVI STE DOBRO DOSLI... :)

--- Kraj citata ---

mozes i ovde diskutovati a ja ti obecavam da ce biti i te kako zanimljivh odgovra

--- Kraj citata ---
hehehehehe
mojke otvori i na ovom forumu temu,ima ovde dosta iskusnih pa da ti daju neki savet da dodjes i do ERVINOVOG rekorda sto da ne.........

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju