Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!
kopa:
140 nije lose samo da si spustio do grudi,a za 150 mislim da trebas jos malo da ojacas :)
Fat Dragon:
--- Citat: breshahils Januar 31, 2012, 09:47:12 posle podne ---A što je najjače na ovom snimku spoteri su mi Belmir (moj brat VEHABIJA musliman), Zoka (mixovani katolik-pravoslavac), Sale (mixovani pravoslavac-katolik)a meni na majci SERBIAN TESTOSTERONE.
Bratstvo i jedinstvo :)
--- Kraj citata ---
Brate , vi ko da ste u mikser upali.
breshahils:
E evo još par reči o ovome, naravno zvuči ko pravdanje zato što to i jeste :)
Mislim da sam se pored lošeg izvođenja i nepovoljnih uslova za ovakvu exibiciju i malo zagrejao...to je naravno neiskustvo.
Išao sam ovako:
Zagrevanje rotatora i zglobova pa
20kg x 20
60kg x 8
100kg x 4
120kg x1 tu mi je već bilo...čupavo a inače radim 120kg u seriji (Milanče OLIMPIJA sa foruma je to video
140kg x 1
i 150kg x 1
Nakon toga sam skinuo na 100kg i uradio lagano 21put...to mi je pokazalo da nisam bio zagrejan dovoljno jer sam do tad najviše uradio 100kg x 20... mislim da mi je trebalo malo više serija da bi ovo išlo malo lakše...
Dvoumio sam se da postavim uopšte video ali pošto sam rekao da ću staviti nisam hteo da pogazim reč...ali ok biće bolje ;)
VeljaP:
Bebs, spusti do grudi...ovaj od 140 imas, spusti to lakse ce ti bit a i sigurnije je nego da hvatas teg u letui. Trebace malo vremena da se priviknes. Za 150 jos nisi zreo, realno....
Inace, dovoljno si serija zagrijavanja uradio...tako nekako i treba
Bas sam te htio pitati za styling momka iza, nisam bio siguran hoce li gurati teg na dole ili ce pomaze na gore :D :D :D
--- Citat: Fat Dragon Januar 31, 2012, 10:24:29 posle podne ---Brate , vi ko da ste u mikser upali.
--- Kraj citata ---
hahaha....extra
breshahils:
--- Citat: vlada sin Januar 31, 2012, 09:40:17 posle podne ---Bebac zivotinja:-) Gde si nabacio majicicu?
--- Kraj citata ---
Napravio pripremu ja i odneo da se uradi.
--- Citat: VeljaP Januar 31, 2012, 10:34:23 posle podne ---Bebs, spusti do grudi...ovaj od 140 imas, spusti to lakse ce ti bit a i sigurnije je nego da hvatas teg u letui. Trebace malo vremena da se priviknes. Za 150 jos nisi zreo, realno....
Inace, dovoljno si serija zagrijavanja uradio...tako nekako i treba
Bas sam te htio pitati za styling momka iza, nisam bio siguran hoce li gurati teg na dole ili ce pomaze na gore :D :D :D
--- Citat: Fat Dragon Januar 31, 2012, 10:24:29 posle podne ---Brate , vi ko da ste u mikser upali.
--- Kraj citata ---
hahaha....extra
--- Kraj citata ---
Ma biće bolje...
Nisam navikao ja na ove EXIBICIJE sa maximalnim benchom ali moram da priznam da sam se naložio.
Momak iza je VRH da ne treniramo zajedno 10% bi manje dizali oboje...jer ja kad dignem razderem se u teretani SERBIAN POWER !!! A on kad digne ja se razdereb TALIBAN POWER !!! i tako to kod nas fercera :)
Kad hoćemo da dignemo adrenalin ja ga psujem na naš način a on mene bodri...xaxaxa pravimo šou na treningu :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju