Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!

<< < (17/378) > >>

DRAKCE-POWERLIFTER:
jel znas zasto,zato sto mi je muka od propalih likova koji imaju pokojne oceve,ujke,dede,zive drugare i komsije koji guraju 200kg na bench i 1000na cucanj i koji stalno gledaju da obore nekog ispod crte i ismeju ga!Nisam n ista lose mislio ali muka mi je vise,nek iznese onaj mornaricar sa podmornicom kolko je dizao sa 17 a ja tvrdim da ni sad tolko ne moze da digne!Pozdrav MarK3 ;)

DRAKCE-POWERLIFTER:
Najjaci je jedan lik 93 kosarkas iz moje skole,koji me prvo pitao kolko guram da zna sta da napakuje,pa mu ja kazem da sam presovao 110 i cucnuo 155 najnovije a onda mi lik kaze da ima tamo nekog druga koji se bavi brodo modelarstvom i tako svrati u teretanu i gurne 110 kg 10-ak puta i da je teze njemu da gurne na bench 110 nego meni da cucnem 155 jel ja to radim celim telom a ovaj decko samo rukama....i povrh svega,kaze,on radi sa obicnom sipkom zato sto se olimpijska odbija od grudi....lele majko

MarK3:

--- Citat: DRAKCE-POWERLIFTER  Februar 25, 2009, 11:30:18 pre podne ---jel znas zasto,zato sto mi je muka od propalih likova koji imaju pokojne oceve,ujke,dede,zive drugare i komsije koji guraju 200kg na bench i 1000na cucanj i koji stalno gledaju da obore nekog ispod crte i ismeju ga!Nisam n ista lose mislio ali muka mi je vise,nek iznese onaj mornaricar sa podmornicom kolko je dizao sa 17 a ja tvrdim da ni sad tolko ne moze da digne!Pozdrav MarK3 ;)

--- Kraj citata ---
ma brate, znam i sam... pun mi k istih... sta da ti kazem, ne obracaj paznju na te pajsere i samo cepaj ;)

P:
Evo ja... :) ne forsiram nesto spec snagu sad... kombinujem nesto pa...
76kg
110kg 2x bench
140kg pun cucanj
140kg mrtvo

ranije je bilo 120kg bench 150kg mrtvo 170kg polucucanj...

bojan lepojevic:
polucucanj, nova disciplina ?! xaxaxa mare, nisi ni trebao da se skidas sa kemije :P

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju