Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Powerlifting by KDT Koloseum
t1000:
Evo kako to radi jedan momak koji je clan moje teretane. 8)
Nebojsa Bjedov.
Zanima me misljenje Milana J i Teda.Naravno i ostali koji se razumeju u tehnike PL-a.
http://www.youtube.com/watch?v=fcNfhtJIRlk
Spartak:
koliko se ja razumijem u pl, trebao bi malo sipku da otkotrlja nize, i da se spusta kao da sjeda na wc solju, to je neko o d powerliftera pomenuo odje
luka.l:
Upoznao sam momke sad na takmicenju u knjazevcu, zadnji pokusaj mu je ako se ne varam bio 315 kg, ali mu nisu priznali jer nije imao dovoljnu dubinu. Da popravi tehniku imao bi jos vise (ako nista drugo, za pocetak nize sipka, manji krak sile), a jaki su, nemam reci... Nebojsa pogotovo.
t1000:
--- Citat: luka.l Maj 06, 2008, 03:24:57 pre podne ---Upoznao sam momke sad na takmicenju u knjazevcu, zadnji pokusaj mu je ako se ne varam bio 315 kg, ali mu nisu priznali jer nije imao dovoljnu dubinu. Da popravi tehniku imao bi jos vise (ako nista drugo, za pocetak nize sipka, manji krak sile), a jaki su, nemam reci... Nebojsa pogotovo.
--- Kraj citata ---
Tehniku ce sigurno popraviti..Mlad je decko i sto je najbitnije - jak je kao zivotinja! ;D
Ne mogu da verujem da je cucanj gadjao sa preko 300kg.. :o
Videcu ga ovih dana u teretani pa cu napisati ostale njegove rezultate u trijatlonu.
P:
Hehe Shone bandit :)... evo ja cu ti reci srki... 240kg mrtvo 3x bench 170kg 1x... bar ono sto sam ja video ;)... a mrcina AKI... 180kg 3x bench haha
Inace Shone je '83 god!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju