Coveku sam 5x pomenuo da ce mu biti mnogo, ali ne konstatuje me ni 2 % Citatгрешиш веома уважавам твоје мишљење :wink:
грешиш веома уважавам твоје мишљење :wink:
Citat: Markonipa ako hoces pet puta onda radi svaki dan po jednu grupuBas tako,jednu misicnu grupu treba da radis samo jednom u nedelji..
pa ako hoces pet puta onda radi svaki dan po jednu grupu
Citat: markoni87Citat: Markonipa ako hoces pet puta onda radi svaki dan po jednu grupuBas tako,jednu misicnu grupu treba da radis samo jednom u nedelji..Јер то због тога што требам да сачекам да ми се мишић одмори или нешто друго
Citat: KekkaCoveku sam 5x pomenuo da ce mu biti mnogo, ali ne konstatuje me ni 2 % Citatгрешиш веома уважавам твоје мишљење :wink: Ma ne morash da me uvazavash.. nego obrati paznju na to pretreniravanje, zbog sebe prvenstveno.. morash naci sta tvome telu odgovara.. a ako trenirash od skoro 5x je mnogo... Nisam hteo da te krivo posavetujem !
Coveku sam 5x pomenuo da ce mu biti mnogo, ali ne konstatuje me ni 2 % Citatгрешиш веома уважавам твоје мишљење :wink: Ma ne morash da me uvazavash.. nego obrati paznju na to pretreniravanje, zbog sebe prvenstveno.. morash naci sta tvome telu odgovara.. a ako trenirash od skoro 5x je mnogo... Nisam hteo da te krivo posavetujem !
Рецимо на даље овако понедељакгрудиуторак леђасреданоге, стомакчетвратакладовинапетакраменасуботаруке
Citat: filipРецимо на даље овако понедељакгрудиуторак леђасреданоге, стомакчетвратакладовинапетакраменасуботарукеDa to je profi...Ja sam jedva izdrzao kada sam radio samo ruke...To je katastrofa koliko je tesko!Doduse radio sam do otkaza ali mislim da takav program nije jos uvek za mene-mlad sam jos za to.Posavetovao sam se na razne strane i svako mi je rekao da je najbolja konbinacija grudi-triceps,ledja-biceps...Bar za sada posto imam 19 godina...
.. Inace tesko je ]pricati koliko je mnogo ako ne kazes koliko vezbi u koliko serija radis... Mozda ti je i 4 puta mnogo, zavisno koliko vezbi planiras da radis... Recimo meni je taman 4 jaka treninga nedeljno....
Citat: Big_Rasha.. Inace tesko je ]pricati koliko je mnogo ako ne kazes koliko vezbi u koliko serija radis... Mozda ti je i 4 puta mnogo, zavisno koliko vezbi planiras da radis... Recimo meni je taman 4 jaka treninga nedeljno....Grudi naj vise radim jedno 6-eventualno 7 vezbi posto su mi grudi naj slabijeDok ostale grupe nikada preko 4-5 vezbiuvek radim po 5 serija
Citat: filipCitat: Big_Rasha.. Inace tesko je ]pricati koliko je mnogo ako ne kazes koliko vezbi u koliko serija radis... Mozda ti je i 4 puta mnogo, zavisno koliko vezbi planiras da radis... Recimo meni je taman 4 jaka treninga nedeljno....Grudi naj vise radim jedno 6-eventualno 7 vezbi posto su mi grudi naj slabijeDok ostale grupe nikada preko 4-5 vezbiuvek radim po 5 serijauuu brale 6-7 vezbi da nije malo mnogo?