Ostalo > Offtopic
BADELL-100%-NATURAL
Pedja_Petrovic:
--- Citat: marko ---Natural al u k.... Mozda je natural 2 dana...sta ti mislis fundo?
--- Kraj citata ---
...............OOOOOOOOOOOOOOOO PA GDE SI BRATE.........pa sto se ne prestavis jebote..........FUNDO BELAZZA..bro...hahhahahahh/...
evo da malo ljudima pojasnim......ovo je moj veliki prijtelj i veliki takmicar..DIMITRIJEVIC MARKO....slike imate kod yu championsa....
pa stari sto se ne predstavis..ja moram nagadjati....
svaka cast sto si se logovao....bas mi je drago da ces ponekada momcima i ti neki savet da preness..
welcome et board man..
p.s...pa jel vidis da badel prizna da je natural :oops: :lol: :oops: :lol: :oops:
Markoni:
--- Citat: pedjos ---
--- Citat: marko ---Natural al u k.... Mozda je natural 2 dana...sta ti mislis fundo?
--- Kraj citata ---
...............OOOOOOOOOOOOOOOO PA GDE SI BRATE.........pa sto se ne prestavis jebote..........FUNDO BELAZZA..bro...hahhahahahh/...
evo da malo ljudima pojasnim......ovo je moj veliki prijtelj i veliki takmicar..DIMITRIJEVIC MARKO....slike imate kod yu championsa....
svaka cast sto si se logovao....bas mi je drago da ces ponekada momcima i ti neki savet da preness..
welcome et board man..
p.s...pa jel vidis da badel prizna da je natural :oops: :lol: :oops: :lol: :oops:
--- Kraj citata ---
pa daj nek stavi sliku i voja da mu da neki cin da se zna ko je ko .
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Markoni ---
--- Citat: pedjos ---
--- Kraj citata ---
welcome et board man..
--- Kraj citata ---
pa daj nek stavi sliku i voja da mu da neki cin da se zna ko je ko .
--- Kraj citata ---
...pa stavio sam ja :wink: :wink:
sasacg:
i ja cu ko gustavo jednog dana da bidnem,kad se najedem kupus s slaninu i uz to dodam kajmak s lebac,nece mi trebaju nikaki stereoidi sve na prirodan nacin ima da se uradim :D
Pedja_Petrovic:
--- Citat: sasacg ---i ja cu ko gustavo jednog dana da bidnem,kad se najedem kupus s slaninu i uz to dodam kajmak s lebac,nece mi trebaju nikaki stereoidi sve na prirodan nacin ima da se uradim :D
--- Kraj citata ---
..nisu stereoidi..vec...STEROJIDI :D :wink: :D :D :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju