General Bodybuilding Discussion > Članci

FILOZOFIJA TRENINGA BY MILOS SARCEV

<< < (34/58) > >>

Farmaceut91:
ok fala ;)

Pedja_Petrovic:
DA,SAMO O OVOME TREBA DA PISE NEKO KO ZNA I KO JE PROBAO!!!!!!!!!!!!!

Polomac:
Sjajan clanak MAXX-a koji je detaljno obradio sjajnu temu Milosevih giga serija.
Pedja Petrovic nas je godinama na forumu kroz svoje ogromno iskustvo edukavao detaljno o ovom nacinu treninga koji mu je
doneo fenomenalne rezultate.
Ovaj clanak je izasao u zadnjem broju MAXX-a,ali cini mi se ne u malo drugacijoj formi..Kad pre na netu????

mica86:

--- Citat: Polomac  Jun 10, 2010, 03:20:04 posle podne ---Ovaj clanak je izasao u zadnjem broju MAXX-a,ali cini mi se ne u malo drugacijoj formi..Kad pre na netu????

--- Kraj citata ---

Ne znam ko ga je vec postavio, trazio sam po netu nesto o gigantskim serijama i naleteo na ovo.

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---Sjajan clanak MAXX-a koji je detaljno obradio sjajnu temu
--- Kraj citata ---

PONALVJAM JOS JEDNOM
ja kada budem radio na tokarskom stroju onda cu moci da da iznosim ISKUSTVA U RADU SA I NA TOKARSKOM STROJU
do tada
drzim se onoga STA ZNAM I STA SAM PROBAO NA SEBI

dakle
ako neko zeli da pise o necemu onda treba znati i o cemu pise,jer pisati nesto samo zato jer ce biti citano jer je to neko drugi promovisao a sa druge strane opet srati po necemu sto taj neko drugi promovise BEZ I JEDNOG JEDINOG ARGUMENTA JE VISE NEGO SMESNO I JADNO...
dakle....

probas pa pises  ;) ;) ;)

BEZ OBZIRA kolikos i ti dobar sa tim..ne zelim ni da ga imenujem misko,moram ti reci NEMORAS DA VADIS KESTENJE IZ VATRE jer moje misljenje se znai I OVAJ PUT NISI U PRAVU!!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju