General Bodybuilding Discussion > Članci

FILOZOFIJA TRENINGA BY MILOS SARCEV

<< < (37/58) > >>

Skop:
gosp.. Pedja. mozeli da se giga setovi rade samo jednom mjesecno ili se mogu raditi svaka misicna grupa jednom mjesecno u giga setovima sto bi bilo recimo npr.  jedna misicna grupa jednom sedmicno u gigasetovima , i svake sljedece sedmice mijenjamo grupu.. recimo noge, pa sljedece sedmice radimo noge normalno a prsa u giga setovim a? ??

I ako moze kakva treba da bude podjela treninga za trening 1 misicna grupa na treningu.. ako mozete samo da napisete raspored i da ogovorite na ovo prethodno pitanje.. Novi sam na forumu tako da nisam mogao sve upratiti i procitati sto ste vi vjerovatno bezbroj puta ponovili ali ne mogu da nadjem

Pedja_Petrovic:
naranvo da sma poonovio i napisao
ali ocigledno da ti "nemas vrmena"tj spadas u grupu onih koji nemaju vremena
naravno da se moze raditi tako kako si naveo a ja ti da ti pisem trening odista neznam kako si ti zamislio
ako se kaze da je jedna misicna grupa na treninga ne vidim sta je komplikovano u tome ako treba da vezbas ponedljkom samo grudi np

Skop:
Pa uredu skuzio sam.. ja cu raditi noge prsa ledja odmor ramena ruke odmor ili nesto slicno.. a to za gigasetova vazi.. ja ih dosad  nisam radio .. ali cu ih odsad prakticirati na taj nacin kako sam vas i pitao tj jednom sedmicno neku grupu cu raditi u gigasetovima, i ponavljam nisam od onih koji nemaju vremena vec trebalo bi mi 3 h da nesto nadjem.. jer cesto su i same teme pune spamova pa je malo mozda nepregledno.. i sad na kojoj stranici cu ja bas naci na vas odgoovor.. trebalo bi mi 3 dana :D ali hvala na svemu , prije sma bio uclanjen na mnoge domace forume ali mislim da je ovaj najbolji sa pravim profesionalcima koji nesebicno dijele savjete

Skop:
Gosp. Pedjaaa.. mozete li nam ovdje opisati ali tacno i konkretno koliko cesto i kojom frekvencijom da radimo giga setove odnosno gigantske serije ???? da li svake dan tj svake sedmice.. svake druge sedmice.. jednom mjesecno?? na koji nacin ??

i ako mozete da ubacite po jednu basic rutinu za prsa, ledja, ruke, noge i ramena ne morate ako vam je mrsko..

Unaprijed zahvalan

igor2806:
Pa primere kako pedja radi ima u onoj temi zanimljvi treninzi,a to ne mozes raditi kao on nego trebas prilagoditi sebi svom stazu u teretani, ishrani supsima,ovo ostalo nek pedja odg.poz

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju