General Bodybuilding Discussion > Članci
FILOZOFIJA TRENINGA BY MILOS SARCEV
vlada sin:
--- Citat: DelijeSever92 Maj 23, 2012, 01:40:25 pre podne ---Dobar text, nema sto.. Bilo bi fino jos neki da zibacis Pedja... ;) ;) ;)
--- Kraj citata ---
brate ako ovde nema 5 miliona tekstova onda stvarno...Moze samo takva biblioteka da se napravi...
habul_m:
Samo me zanima kada radim giant set koliko puta da idem u krug i pitam se kako to izvesti u malim teretanama. Zna se da u tim malim teretana su guzve.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: habul_m Avgust 28, 2012, 03:29:50 posle podne ---Samo me zanima kada radim giant set koliko puta da idem u krug i pitam se kako to izvesti u malim teretanama. Zna se da u tim malim teretana su guzve.
--- Kraj citata ---
pa kako izvesti u malim teretanma to ti niko nemoze da kaze
a koliko krugova ovisi od tvog staza u tereani i od ANABOLICKOG OKRUZENJA
newbody:
--- Citat: habul_m Avgust 28, 2012, 03:29:50 posle podne ---Samo me zanima kada radim giant set koliko puta da idem u krug i pitam se kako to izvesti u malim teretanama. Zna se da u tim malim teretana su guzve.
--- Kraj citata ---
Moze se i u manjim teretanama, samo ukljuci mastu. Pregledaj klipove sa youtub-a, ideje ce same nadolazit.
I ne dozvoljavaj da se drugi izlezavaju po spravama ;)
dragan vg:
I kod mene u teretani taj problem.Pun kurac idiota,koji stanu kod sprave kao da je njihovo vlasnistvo,i pritom lade jaja 15 minuta.
Ali jbg,tako je kako je. :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju