General Bodybuilding Discussion > Članci

FILOZOFIJA TRENINGA BY MILOS SARCEV

<< < (9/58) > >>

Pedja_Petrovic:
odlicno vladar...
ja bih samo jos dodao..da vremenom radeci gigante..jednostavno sam dosao do zaklljucka da ne treba robovati recimo necemu sto je neko rekao...znaci..ako negde pise..ravni,kosi,kontrakosi,razlvacanje,ukrasnje sajlama,pec dec...da to ide tako stalno i u krug..jednsotavno..telo oseti zaiscenje i veoma brzo se adaptira na ovu vrstu treninga koliko god ona krvava bila..pod uslovom da je onaj ko radi vezba pravilno..jer vezbati gigante znaci pisati krv ma sta god da rdis...
ja sam dana recimo radio ramencice i nesto sam bio OOFFF...pa mi palo na pamet da krenem sa nekim drop serijma pa reko aj da vidim gde cu zavrsiti..
pa je tako krenulo sa...

1.potisak bucicma..1,2,3,4 pauza od 45 sec...pa tako 5 rotacija..

pa onda sam osetio ono sto sam hteo..i reko..aj sada malo da ti ceika peki hebe mamu...pa sam raspalio...

2.seenje lete bucicama,1,2,3,...omdah sam presao na..stojece podiznja do brade...1,2,3,....pa sam ond skocio na lateralno podizanje tega...1,2,3.....da bih zavrsio na sajli ali ovaj put..letenje iza ledja...svaka ruka....1,2,3.....

pazuu sam uradio..60 sec.....

i onda...sam pre svega ovaga sto sam nabrojao kao drugi krug.....u sledecem krugu..
seo na smihtmasinu....i uradio drop sets ispred glave...1,2,3,....i onda sve ovo ponovo...
2.seenje lete bucicama,1,2,3,...omdah sam presao na..stojece podiznja do brade...1,2,3,....pa sam ond skocio na lateralno podizanje tega...1,2,3.....da bih zavrsio na sajli ali ovaj put..letenje iza ledja...svaka ruka....1,2,3.....

i tako kroz 5 ukuno krugova...
tu ko zna koliko je bilo serija i koje cega..ali sve u svemu..ruke nisam mogao da podginem...a ostalo mi da uradim jos zanji deo ramena...

no way hose....otisao sam kuci..i ostavio to za poslepodnevnu torturu.....

eto..to je bilo danas.....

Nikolans:
krvavo.....

Vladar, posto sam i ja pocheo slichno da treniram interesuje me upravo ovaj trening za noge sto si naveo.
Da li radis samo po jednu rotaciju od 4-5 vezbi pa predjes na drugu rotaciju od po 4-5 vezbi, ili uradish par rotacija jednih vezbi pa par rotacija drugih?
ja radim 3 rotacije po 3 vezbe, pa predjem na druge 3 vezbe isto 3 rotacije.

Vladar:
Prva rotacija je ovo gore sto sam naveveo... znaci razne vrste cucnjeva, iskoraci... To sve ponovim 5 puta, pauze nijesu ubitacne kao kod Pedje, znaci recimo 2 minuta...

Potom izberem novu rotaciju od novih 5 vjezbi i nju uradim 5 puta... Nekad iskombinujem jos 2 rotacije za noge nekad jednu, ako su dvije obicno uradim po 3 kruga, ako je jedna to je onda 5 krugova - to je nesto sto ucini da vise jednostavno ne mogu, i to je moje, neko utreniraniji ce uraditi i vise, neko manje naviknut na ovaj trenig manje - Ali treba dobro izmjeriti gdje je limit, i ne reci KRAJ kada se stigne do mentalnog limita vec ici do fizickog... Kod nekih rastojanje izmjedju ova dva moze da bude veliko, i odlucujuce da li ce doci do stimulacije koju zelimo.

Ili ti sto bi rekli NO PAIN NO GAIN!

Dalje, kada sam poceo ovo da radim nijesam ni primac mogao ovoliko, znaci krenes skromije pa vremenom povecavas obim, skracujes odmor etc...

Pedja je lijepo gore rekao da u osnovi ne treba kopirati bilo koga, vec procitas sta se radi i onda iskombinujes ono sta si u tom trenutku sposoban da uradis - ali ne ni da ti padne lako, nema nista lako kada su giganti u pitanju - dobro s pocetka je bolje ici "utabanim stazama", ali vremenom ces doci do ovoga gore sto je receno, a onda nema limita.

Takodje, to je valjda jasno, preparati koji pomazu oporavak i hranjenje misica prije u toku i nakon treninga su MUST ukoliko zelis da se bavis ovom varijantom, i na taj nacin ovaj trening ima zaista smisla i maksimalni ucinak, i kad govorim o saplementaciji ne mislim na 5 grama glutamina tu i tamo, vec nesto poput Pedjinog protokola unosa prije u toku i nakon treninga - samo tada ovo daje spektakularne rezultate - ako se ne ispostuje prehranbeni dio prije ces da izgubis misice nego li da ih napravis.

To je poenta bodybuildinga, mora se ispostovati sve i u gymu i van njega, inace se ostane u prosjeku, kao sto je nazalost vecina ljudi koje gledam po CG teretanama.

Eto toliko od mene. Pozdrav

Pedja_Petrovic:

--- Citat --- samo tada ovo daje spektakularne rezultate - ako se ne ispostuje prehranbeni dio prije ces da izgubis misice nego li da ih napravis.
--- Kraj citata ---

ovo sam zaboravio da kazem u vezi SUPLEMENTACIJE....inace.i u protivnom ovo gubi smisao.
hvala vlad sto si me dopunio

Nikolans:
da, slazem se i ja skroz......

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju