Ostalo > Offtopic

Aj vi meni malo da pomognote :)

<< < (7/17) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Papageno ---Bas vam hvala, sad znam jos manje nego sto sam znao :)
Ja se ne lozim toliko na "mocne i velike" aute koliko na. hm.. zuce...
Mal auto a pod haubom ergela cijela :)
Ne volim cak ni brzo da vozim koliko volim da "skripim" na semaforu hehehe i brate kad preticem da to uradim ko munja nebeska :)
Dobio sam juce bas povoljnu ponudu za C3, 110 konja, 16-ke gume... ma ko mali zmaj...
Vidim ja niej auto za mene :)

P.S. Dado sto se tice Hamere, koliko znam u Sarajevi ga vozaju "posebni" momci a ja bas ne bi da mi jednog jutra nesto pocne "kucati" ispod auta :)
--- Kraj citata ---
..ILI SA KONJSKOM GLAVOM U KREVETU..

IFBBPro:
Hehehehehhe.. konjskom glavom u krevetu.... upravo tako...
 :twisted:  :twisted:   :lol:  :lol:

t1000:
@Papageno
Pre nego sto kupis vozilo,misli i na njegovu zastitu...Ja ti toplo preporucujem najnoviju metodu zastite (pogledaj sliku ispod)-ne zaboravi na life warranty!!!!! LOPOVI,BESTE NEMA VAM SPASA kakav zeder kandza,sapa,kur...palac... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

laracroft:
pa vidim svi ste punise,ili ce da dobijete od mame i tate.

elem markoni.....

1)golf 4:super autic,nema sta,ali se mnogo krade,tako da kupi ga ako imas garazu,ne znam gde zivis....ali bas kradu golfove ko lude,al od nabrojanih najinteresantniji za budzenje....

2)Rav 4-smekerski mada sam mislila da je to zenski dzip:)ima razlictih varijacija,super je,ali dzip ko dzip trosi puno....
3)skoda-lepo su napredovali ali pre bih ckupila polovna nego novu skodu,izdrzljiva su lepa kola ali zestoki vozaci u roku od pola godine demoliraju takva kola

4)polo super ali je nekako bebi....pravi japi autic....nije moj smek
5)fordovi kao sto rece brzo gube na ceni,navodno se ne kvare ali koliko ja znam dosta su skupi delovi
6)clio-francuz ko francuz opet skup ali nov se nece dugo vremena kvariti...to su male starte trkacice i okretne za grad ali ne ide uz tebe

dakle moje preporuke za momcinu neki dzip mada ne znam koja je lova u igri pre bi kupila micubisi pajero polovan nego rav....

pasat polovan isto je extra malo velik ali zver od auta

a moj favorit ako imas para za gorivo polovni Jaguar xj12 ili ove novije tipa s-type ali samo ako imas para za gorivo.....

pzzzzz

Pedja_Petrovic:
8)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju