Ostalo > Offtopic
Aj vi meni malo da pomognote :)
Pedja_Petrovic:
:twisted:
laracroft:
ma ti si opicen
Pedja_Petrovic:
--- Citat: laracroft ---ma ti si opicen
--- Kraj citata ---
:oops: :oops: :oops: :oops:
krza:
--- Citat: laracroft ---
dakle moje preporuke za momcinu neki dzip mada ne znam koja je lova u igri pre bi kupila micubisi pajero polovan nego rav....
--- Kraj citata ---
kupio bio ovaj moj matori jedan pajero 2000. godine ganc nov tek izaso iz fabrike... mnooogoo loodo izgleda pogotovu ako imas zatamljena stakla :) inace kao masina...sranje ako mene pitas... i tjale se razocarao maksimalno :)
inace, cale ima neku fobiju da menja kola na svakih godinu dana...zato se ne cudite :)
ako imas kinte ja bi ti preporucio peugeot 307, ali i toyota je super izbor
Zoka:
--- Citat: laracroft ---pa vidim svi ste punise,ili ce da dobijete od mame i tate.
elem markoni.....
1)golf 4:super autic,nema sta,ali se mnogo krade,tako da kupi ga ako imas garazu,ne znam gde zivis....ali bas kradu golfove ko lude,al od nabrojanih najinteresantniji za budzenje....
2)Rav 4-smekerski mada sam mislila da je to zenski dzip:)ima razlictih varijacija,super je,ali dzip ko dzip trosi puno....
3)skoda-lepo su napredovali ali pre bih ckupila polovna nego novu skodu,izdrzljiva su lepa kola ali zestoki vozaci u roku od pola godine demoliraju takva kola
4)polo super ali je nekako bebi....pravi japi autic....nije moj smek
5)fordovi kao sto rece brzo gube na ceni,navodno se ne kvare ali koliko ja znam dosta su skupi delovi
6)clio-francuz ko francuz opet skup ali nov se nece dugo vremena kvariti...to su male starte trkacice i okretne za grad ali ne ide uz tebe
dakle moje preporuke za momcinu neki dzip mada ne znam koja je lova u igri pre bi kupila micubisi pajero polovan nego rav....
pasat polovan isto je extra malo velik ali zver od auta
a moj favorit ako imas para za gorivo polovni Jaguar xj12 ili ove novije tipa s-type ali samo ako imas para za gorivo.....
pzzzzz
--- Kraj citata ---
A sto elem markoni :)
Moram priznati da me malo cudi da ljudi iz BG preferiraju dzipove i to velike. U Sarajevu je ludilo za parkiranje cak i malih auta a koliko znam u BG je jos gore...
A to da se golfovi kradu... kradu se ko ludi, tako da se ovde sve vise ljudi odlucuje za kasko osiguranje ili uzimaju pezoe, citroene, fordove... to se ne krade.. bar ne jos...
Imam dvojicu jarana, jedan ima mecku kupe a drugi audija tt, pa uzas... ja mislim da oni i ne spavaju :) uvijek im je jedno oko na autu...
*ebes i to, kad postanes rob auta...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju