Ostalo > Offtopic
Aj vi meni malo da pomognote :)
sasacg:
aj ti onda meni lepo reci gde je gore pomenutim motorima najveci-max o.m odnosno na kojem broju obrtaja se on isporucuje.A sto se ubrzanja tice,meni pasat(i ne samo on,nego i drugi TDI motori) najbolje ubrzava od 1900-3000,posle toga snaga postepeno opada,koja je onda tu logika oko voznje ispod crvenog polja???Ma ne vredi ova rasprava,ako nekad kupis bolji auto sa ovim motorom(sto ti iskreno zelim) vozi ga tako kako ti mislis...pretpostavljam da ce ti mehenicar postati najbolji prijatelj :twisted:
laracroft:
ne nerviraj se sale,big rasha je vec imao svojih momenata....menja sliku ali cud nikada....vidi se tacno po komentaru to sto vozim yugo ne znaci .....malo rade komplexi po meni....
ko da je bitno,covek kupuje kola za svoju dusu,vi napraviste od kupovine filozofiju i usli u detaljje do bola....
ako bude imao namere da ih budzi otvorice tu temu....a iskreno passat koja god verzija auto je do bola....odlican je i golf4 i ford i mazda,prosto je stvar ukusa sta izabrati jer su svi na svoj nacin super...
Mladen:
Rasho, nalupao si se zestoko, ali nije ni bitno, ako iz svega nesto naucis bide dobro
Evo ti za passata tdi
Maks. okr. moment [Nm] 250
Pri o/min 1900
I sve na
http://www.index.hr/auto/baza/prikaz.aspx?model=337&tip=374
Big_Rasha:
Max snaga na 4000, a ob. moment na 1900(sto ne znaci da je manji na 4000), i ne moze losije da vuce na vecim obtrajima nikako, a i kad promenis brzinu... Na koliko obrtaja ti padne kad promenis sa 1900 i kad promenis sa 4000? Izvadi sam zakljucak...
sasacg:
Ne kazem ja da treba menjeti u visi stepen prenosa na 1900o/min,vec da ne treba i nema potrebe forsirati TDI motor na visokim obrtajima.Znaci,on najbolje pocne da vuce od 1900 o/min,i nema potrebe ici na vise od 3500o/min(max 4000 u nekim slucajevima).Jel sad OK???
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju