X3M Forum
   Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Avgust 01, 2010, 03:10:46 am *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?
X-Fitness X-Sports
Vesti: Obavezno pročitajte Pravilnik X3M Foruma pre slanja poruka!

Stranice: 1 ... 6 7 [8]
  Štampaj  
Autor Tema: PLACATE LI DANAK NEZNANJU?  (Pročitano 9293 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
dex
Minimumweight Member
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #105 poslato: Februar 22, 2010, 12:12:12 pm »

kad smo kod bisera, videh pre neki dan lika, uzeo onaj tanki celofan za sendvice i obmotao par krugova oko struka pa preko toga udario cuveni pojas za "mrsavljenje". Smeško
Sačuvana
Vlada NS
Flyweight Member
**
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #106 poslato: Februar 22, 2010, 02:38:42 pm »

Onaj lik iz amerike se lepo setio pa napravio film zove se  **Bigger stronger faster* ja gao dao polovini mojih drugara ali oni i dalje nece da razumeju sve ovo i ponovo se vracaju na gluposti kao sto su gejneri jer su UH **glavni za izgradnju misica** a pred leto lepo opicimo metan pa da me svet vidi Cheesy Cheesy Cheesy
Sačuvana

This is the art where we build most powerful weapons that ever existed.......THE HUMAN BODY
tenssa
Heavyweight Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #107 poslato: Februar 22, 2010, 02:58:18 pm »

Mislish klen? Zelenko
Sačuvana
Vlada NS
Flyweight Member
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #108 poslato: Februar 22, 2010, 03:00:29 pm »

Mislish klen? Zelenko
jel to pitanje za mene brate?
Sačuvana

This is the art where we build most powerful weapons that ever existed.......THE HUMAN BODY
tenssa
Heavyweight Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #109 poslato: Februar 22, 2010, 03:18:20 pm »

Aha, mislio sam da klen uzimaju mjesto metana... Smeško
Sačuvana
Vlada NS
Flyweight Member
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #110 poslato: Februar 22, 2010, 03:23:34 pm »

ma klasican diamabol Cheesy :Di odjednom postanu nstrucnjaci u teretani kao da su otkrili glavni recepta za masu....Ma da Molim?
Sačuvana

RealWay
Bantamweight Member
Van mreže Van mreže

« Odgovor #111 poslato: Februar 22, 2010, 06:35:12 pm »

Ima i kod mene bisera...kazu proteini , kreatini , steroidi sve je to isto...
Al najjludju je ovaj vlasnik teretana...Dosli nakvi likovi pocetnici i prodao im otvoren(pola kile potroseno) ISO MASS XTREME gainer za nevjerovatnih 250km(125 eura)...Nov je 75 eur...
Onda je meni kad sam tek poceo sa teretanom uvalio aminokiseline od twinlaba za 40eura...474 ml...

Jaran mi je nedavno uzeo metan(danabol) solo ...ima 17 god...ja sam ga na sve moguce nacine pokusao odvratit al nisam uspio...
Sačuvana
dex
Minimumweight Member
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #112 poslato: Februar 22, 2010, 10:38:53 pm »

jel imaju ti tvoji jarani internet? Smeško ja mogu da razumem da su ljudi pre 15+ godina verovali u sve i svasta, al da ti neko u doba interneta prodaje muda za bubrege, to ne kapiram....
Sačuvana
Firestarter
Član
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #113 poslato: Mart 06, 2010, 07:40:27 pm »

svaka cast za temu , pogotovu pedji za prvi post. Vec duze vreme izucavam forum  Smeško i ovo je tema koju definitivno treba prvu procitati i ako kasnije malkice odlazi u off.Mada moram priznati da sam se slatko nasmejao par puta . Zelenko

Sačuvana
silwer67
Član
*
Van mreže Van mreže

...samo napred!!!

« Odgovor #114 poslato: Maj 18, 2010, 05:33:42 pm »

Ovaj forum je prva liga,naravno,za onog ko zeli da cita,trazi i nauci od daleko boljih od sebe.Znanja nikad na pretek,kako vreme ide sve se vise otkriva koliko je toga otislo napred,pa to valja nekako stici.
Sačuvana

Neistrazeni zivot nije vredan zivljenja.
                                     Sokrat
Marko977
Član
*
Na mreži Na mreži

« Odgovor #115 poslato: Jul 31, 2010, 02:22:12 pm »

Evo, pročitao sam sve diskusije na ovoj temi, s obzirom da sam se u njenom naslovu prepoznao i pored toga što već 12 godina idem u teretanu.

Bez namere da branim "neznalice", ipak mogu pronaći određeno razumevanje za situaciju u kojoj se nalaze i za greške koje prave.

Pre svega, njihovo znanje o ljudskom telu i načinu na koji ono funkcioniše je vrlo ograničeno, a to je pre svega propust škole i zdravstvene struke. Dok ih teraju da uče najsitnije detalje  o puževima i hidrama, ne znaju osnovne stvari o sebi. Upravo to neznanje je plodno tle za "ribolovačke priče", uspehe preko noći, "magične programe", preparate "od kojih se smanjuju genitalije" i slično.

Drugo pitanje je zašto deca uopšte kreću u teretanu, sa kakvom motivacijom dolaze? Neko zbog toga što ide celo društvo, neko  jer mami na poslu refundiraju troškove rekreacije, pa umesto da ide ona, članarinu ustupi sinu/ćerki, neko jer hoće da reši problem psihološkog karaktera, neko jer je doneo "New Year's Resolution" da od 1. januara menja svoj život iz korena i okreće novi list  Zelenko  - dakle, u pitanju je čitav spektar različitih motivacija.

Problem neznanja se zaista može prevazići putem interneta, ali gde tražiti informacije - kompanije koje prodaju preparate, logično, hvale svoju robu kao najbolju i najefikasniju, a internet forumi su često razuđeni i nepregledni,  tu se bez višemesečnog učešća ne vidi ko se zaista razume u materiju, a ko plasira dezinformacije ili poluinformacije. Evo slikovitog primera - meni su se pre par mesci pojavili određeni bolovi ispod samog kolena desne noge, i posle dvočasovnog pregledanja foruma nemam ideju na kojoj temi bih mogao da potavim to pitanje, a da me ne optuže da "spamujem" forum, ili da ga nisam pažljivo pročitao.  Prevrtanje očima

Ukratko - ne bih bio toliko strog prema onima koji nisu potpuno informisani - između pasivnosti i dolaska u teretanu, uvek ću pre glasati za teretanu, jer je to preduslov da se neka znanja uopšte steknu. Sasvim je legitimno da neko želi "da se zategne", a neko "da skine stomak", i mislim da su profesionalni vežbači često suviše surovi prema onima koji nemaju njihov stepen rešenosti i istrajnosti. Kao nekom ko se bavi poslovima pravne struke, i ja u teretanu dolazim da bih se razmrdao i bavio nekom fizičkom aktivnošću umesto da ceo dan sedim ispred kompjutera, pa urednicima foruma predlažem da eventualno razmisle o nekom podforumu i za nas, "polutane", koji nismo ni totalni amateri, ali nas ne zanima ni ulaženje u sve stručne rasprave do detalja.

Sačuvana
Stranice: 1 ... 6 7 [8]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

The Nutrition Shop X3M GYM The Nutrition Shop
Extreme Photographer Predrag Petrović