General Bodybuilding Discussion > Članci
trening & ishrana by Spartak :-)
Nikolans:
Bash cu da potrazim po forumu za gigantske serije... jel imas neki poseban chalanak gde je po tebi zanimljiv program dat.. ?
nix:
Pa imas clanak koji je Pedja pisao i to skorije o gigantskim setovima....ne mogu da se setim kako se tacno zove(ima dosta clanaka) ali potrazi pa ces naci
Spartak:
--- Citat: Nikolans Jun 19, 2008, 06:12:55 posle podne ---Bash cu da potrazim po forumu za gigantske serije... jel imas neki poseban chalanak gde je po tebi zanimljiv program dat.. ?
--- Kraj citata ---
da, imas temu negdje davno BP LEG MASSACRE...samo prilagodis sebi...normalno ne u tom obimu kao sto radi Pedja
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Spartak Jun 19, 2008, 04:39:42 posle podne ---casein je odlican, mada ipak bi volio da se dokopam ljesnika ili vanile, ovaj ovdje prodavac uvjek mi uvali chokoladu, nikad nema.
Sto se tice gigantskih serija ledja, ja sipku hvatam samo vrhovima prstiju, kao dvije kuke, tako da podlaktica ucestvuje minimalno, naravno moras smanjiti kilaze,i zamisljaj kao da sipku vuces "iz lakta" sve je objasnio Milos.
Sto se tice grudi npr odradim rotaciju propadanja,ravno razvlacenje i ravni potisak bucicama tako nesto....
--- Kraj citata ---
pa sto nisi rekao da ti ponesm koju kantu THE KAZEINA dole u bar..LESNIK...opla batko..mmmmmmmmm
vrh brate
Spartak:
--- Citat: Pedja_Petrovic Jun 19, 2008, 07:43:54 posle podne ---
--- Citat: Spartak Jun 19, 2008, 04:39:42 posle podne ---casein je odlican, mada ipak bi volio da se dokopam ljesnika ili vanile, ovaj ovdje prodavac uvjek mi uvali chokoladu, nikad nema.
Sto se tice gigantskih serija ledja, ja sipku hvatam samo vrhovima prstiju, kao dvije kuke, tako da podlaktica ucestvuje minimalno, naravno moras smanjiti kilaze,i zamisljaj kao da sipku vuces "iz lakta" sve je objasnio Milos.
Sto se tice grudi npr odradim rotaciju propadanja,ravno razvlacenje i ravni potisak bucicama tako nesto....
--- Kraj citata ---
pa sto nisi rekao da ti ponesm koju kantu THE KAZEINA dole u bar..LESNIK...opla batko..mmmmmmmmm
vrh brate
--- Kraj citata ---
e jbg...ne sjetih se..ma ok je i choko...zamutim ja sa step sokom orange...ukus ko jaffa jbt...ako budes dolazio na more javi :-)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju