Multimedia > Slike/Muškarci

RONNIE COLEMAN-SOMETHING WRONG??

<< < (3/9) > >>

Pedja_Petrovic:
8O

sasacg:
ni meni ne izgleda kako photo shop.ako je istina de je bio na operaciji tricepsa i da je to dovelo do ovog stanja,stvarno ne znam kako ce se dovesti u red ponovo.novi mr.O Jay Cutler

Pedja_Petrovic:

--- Citat: sasacg ---ni meni ne izgleda kako photo shop.ako je istina de je bio na operaciji tricepsa i da je to dovelo do ovog stanja,stvarno ne znam kako ce se dovesti u red ponovo.novi mr.O Jay Cutler
--- Kraj citata ---
..nazalost ne....VICTOR MARTINEZ je novi kralj :cry:  :cry:  :cry: ...weider and co

Markoni:

--- Citat: pedjos ---
--- Citat: sasacg ---ni meni ne izgleda kako photo shop.ako je istina de je bio na operaciji tricepsa i da je to dovelo do ovog stanja,stvarno ne znam kako ce se dovesti u red ponovo.novi mr.O Jay Cutler
--- Kraj citata ---
..nazalost ne....VICTOR MARTINEZ je novi kralj :cry:  :cry:  :cry: ...weider and co
--- Kraj citata ---

a ko je on ?

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Markoni ---
--- Citat: pedjos ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---

a ko je on ?
--- Kraj citata ---
...momak ima sjane proprocije,odline linije itd itd itd..ali wider ga forsira i opste je misljenje da je on naslednik big ronnija..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju