Ostalo > Offtopic
malo novosti iz svijeta muzike
thor:
halo svima, nakon sto je moj post religija i bodib.nestao javljam se sa necim manje diskutabilnim, sa muzikom
zanima me da li neko od forumasa slusa slicne stvari kao i ja , npr.The Streets. oni su back i gore kao da nece vise biti sutra, kao popisani punks koji bacaju molotow koktel na okolinu
Wow Twist. ljubazni francuzi, sa micky-maus -riot techno,
The Knife. sa pjesmama nanana, like a pen, slicno muzici iz 70 sa zombie filmova
Ellen Allien Apparat. jos uvijek sanjalice, orchestra of Bubbles
Cronian. terra, ovo je cooles i fascinirajuci prog-goth-metal experiment, puno melodramaticne kompozicionen
thor:
zatim slijede The Rogers Sisters. sa albumom The Invisible Deck, one imaju bar u new yorku,sa najboljom kavom, David Byrne pomaze ponekad u baru
The Like. sa albumom Are You Thinking What I,m Thinking? lijepo da je gitarenmusika jos prisutna, sa porukaom ja sam kurva ali ne kazi to dalje
Ptetty Girls Make Graves. sa albumom elan vital, za sanjanje odlicno
e sad me zanima imali tamonegdje neka srodna dusa koja slusa ovaj tresh kao i ja
ciao
Markoni:
Markoni slusa , Iron Maiden , Whitesnake , AC/DC , RHCP , CULT , Metaliku , Gunse , Audioslave , Linkin park ...
Plazma_King:
Plazma slusa : 2Pac, Snoop Dogg, Dr.Dre, Eminem, Onyx, Eazy E, Chingy, Nelly, 50 Cent, G Unit, Julz Santana, C-Murder, South Central Cartel, Too Short, MC Ren, Scarface...
bush:
A Bush slusa: Nas, KRS1, 2 pac, MOP, Ludacris, Dilated Peoples
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju