Ostalo > Offtopic

Bosanska piramida sunca

<< < (4/13) > >>

IFBBPro:
To za NLO je bila reklama za jedan poznati festival zvani MESS. Napravljena sa mnogo mladih ljudi koji su perfektno odglumili svoj dio, tako da tu nema nista cudno :)

IFBBPro:

--- Citat: sasacg ---A zar ne postoje neke hi-tech masine koje mogu da vide sta se nalazi pod zemljom-koji je sastav i oblik eventualne gradjevine???
--- Kraj citata ---

Sasa.. odes na njihov web sajt (napisao sam ga na pocetku) i tamo pise.. radili su to pomocu nekakvih senzora i primijetili da to nije obicna zemlja valjda.. ne znam ni ja tacno.. imaju slike ja mislim.

IFBBPro:
Da ne bude sve tako crno evo i Srbija je po necemu poznata  8)
Culi ste vjerovatno za cudoviste zvano Mothman, pretpostavljam da ste gledali film (po istinitom dogadjaju  :roll:  valjda) ˝Mothmanova prorocanstva˝.. film preporucujem svakome ko ga nije pogledao..
Naime to cudoviste je prije par mjeseci vidjeno i u Srbiji  :twisted:  :twisted:

Link:    http://www.index.hr/clanak.aspx?id=279787

IFBBPro:
Ljudi je li iko vidio tog zajebanog? Lik leti u vasem zracnom prostoru a vi nista??? Pedja.. Vojo.. ostali.. da li ste ga vidjeli :) :) :)

Pedja_Petrovic:

--- Citat: IFBBPro ---Ljudi je li iko vidio tog zajebanog? Lik leti u vasem zracnom prostoru a vi nista??? Pedja.. Vojo.. ostali.. da li ste ga vidjeli :) :) :)
--- Kraj citata ---
..JA IH VIJDAM STALNO KADA UZMEM KOMBINACIJU EF/CLEN/YOHIMBIN....INEKCIONO :twisted:  :twisted:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju