Ostalo > Offtopic

Bosanska piramida sunca

<< < (9/13) > >>

miros:
Da su Iliri bili tako losi ratnici nebi Rimljani poslali meni se cini 9 legija od svoji 15 da osvoje Bosnu..imali su strasne gubitke...Drugo,oni nikada nisu nestali nego se samo stopili sa novim doseljenicima...cuo sam da negde oko Sarajeva ima ljudi po tim selima i dalje tetoviraju te njihove simbole i kada ih pitas zasto..ne znaju pravo da objasne nego ide ono u smislu nasi stari su to radili (Iliri)...

HAAHAHAHA....... KAKVE GLUPOST!!!!1
JA SAM RODJEN U VISKOKOM I ZIVIO U VISOKOM PRIJE RATA ...BIO SAM NA VISOCICI 1000 PUTA!( NEKADA JE NA VRHU VISOCICE BILA ZVEZDA)  NIKADA NIKOME NIJE NAUMPALO DA JE TO PIRAMIDA!!!NEGO SADA KADA SU IH PRIPOILI ZENICKOM KANTONU(PRIJE RATA JE BIO SARAJEVSKI) AKO TREBA ONI CE I DA IH NAPRAVE SAMO DA IH VRATE!!

laracroft:
odlican marketing,super majca....nema sta....sta svve jadnom narodu prodaju....pa dobro je to za patriotizam mada ga u bosni ne manjka:)

talijum:

--- Citat: miros ---Da su Iliri bili tako losi ratnici nebi Rimljani poslali meni se cini 9 legija od svoji 15 da osvoje Bosnu..imali su strasne gubitke...Drugo,oni nikada nisu nestali nego se samo stopili sa novim doseljenicima...cuo sam da negde oko Sarajeva ima ljudi po tim selima i dalje tetoviraju te njihove simbole i kada ih pitas zasto..ne znaju pravo da objasne nego ide ono u smislu nasi stari su to radili (Iliri)...

HAAHAHAHA....... KAKVE GLUPOST!!!!1
JA SAM RODJEN U VISKOKOM I ZIVIO U VISOKOM PRIJE RATA ...BIO SAM NA VISOCICI 1000 PUTA!( NEKADA JE NA VRHU VISOCICE BILA ZVEZDA)  NIKADA NIKOME NIJE NAUMPALO DA JE TO PIRAMIDA!!!NEGO SADA KADA SU IH PRIPOILI ZENICKOM KANTONU(PRIJE RATA JE BIO SARAJEVSKI) AKO TREBA ONI CE I DA IH NAPRAVE SAMO DA IH VRATE!!
--- Kraj citata ---

O cemu ti?????????? Ko to oni :roll:  8O  ja sam pricao o istoriji vezanu za BIH...ajd stari priberi se pa baci komentar  :P

IFBBPro:
On je malo ˝skrenuo˝ sa teme.. :) :)

stari profil:
Pa znate li vi ko su PRAVI egipćani???????

pa izbjeglice iz visokog (ba;bre;bolan;bona...)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju