Ostalo > Offtopic
Bosanska piramida sunca
iceman-ze:
Dolazice te vi za par godina nama umjesto u Kairo, a piramide ko piramide......kazu nasli faraona u piramidi.....obucen u jaknu KTK Visoko, i sa vjesalicom mesa na zidu...... :lol:
laracroft:
pa znas pre bi rizikovala sa kairom nego sa vama:)
dajte ljudi sacekajte konacne nalaze,piramida ima milion vrsta i puno naroda ih je pravilo,cudi me da onoliko cudo stoji svima ispred nosa a niko nije pomislio.....drugo kako objasnjavate samo 1piramidu....jeste da su pustare vece po povrsini ali cini mi se da ih jee uvek bilo vise na 1mestu manjih vecih ipak se to gradilo dinastijski.
mozda su neki robovi zbrisali iz egipta pa sad nasli da u bosni prodaju zvaku za ludaka:))
IFBBPro:
Ne postoji jedna piramida, postoje tri piramide. I izracunali su kada spoje vrhove triju piramida da dobiju jednakostranicni trougao.. ali zasad se samo jedna otkopava one dvije samo pokazuju pravilan oblik (piramide) preko satelitskih snimaka.
H2SO4:
kako idu radovi, ima li sto novo?
laracroft:
ima ima :) kako da ne.........
navodno je u davna vremena bio nivo mora tu....tako pisali......mada kako to da voda nije sprala zemljuu i drvece koje je na brdu....navodno su nadjene i one kuke,ne znam kako se to kaze na sta se pricvrsti brod kada je u luci,konopac se obavije oko toga....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju