Ostalo > Offtopic
Bosanska piramida sunca
H2SO4:
kakav brod? svemirski ili nojev?
bice im Srbi pokrali tu zemlju i drva, sad ce Suljo jos jednu tuzbu da rokne.
IFBBPro:
dakle.. u ovih 5-6 sedmica novosti su sljedece:
- bosanska piramida sunca se kopa na sve cetiri strane i na svim stranama su pronadjene kamene ploce
- dolazio neki strucnjak za piramide iz Egipta i utvrdilo se da je rijec o kamenim blokovima koji su napravljeni ljudskom rukom, a isti dan je potvrdio da je rijec o piramidi! (e sad da li je, ja stvarno ne znam)
- pocela se kopati i piramida mjeseca koja je manja, i tu su nadjeni kameni blokovi, manji i ocuvaniji
- uskoro pocinje kopanje i piramide zmaja
- prema rijecima Semira Osmanagica, u blizini te tri piramide nalaze se jos dvije?? (koje je nazvao piramida zemlje i piramida ljubavi ja mislim)
eh sad.. ako je bas tako onda ce biti piramida za izvoz..
- ovo je tek obicno nagadjanje, ali kazu da i u Maglaju mozda postoji piramida?? Prolazio sam neki dan pored Maglaja i stvarno postoji brdo koje slici piramidi, neki momci su ove godine za prvi maj slavili na tom brdu i pronasli su blokove?? hmm..
- kazu da je piramida sunca stepenasta piramida, slicna onoj u Meksiku, dakle nije oblika kao one u Egiptu
Slijede slike i objasnjenje..
IFBBPro:
Slike piramide sunca i slicnost sa stepenastom piramidom u Meksiku
IFBBPro:
Kamene ploce piramide sunca.. ljudi ovdje stvarno necega ima.. da li su to piramide ne usudjujem se reci ali oblik i dokazi upucuju na to.. :roll:
IFBBPro:
Slijede kamene ploce manje piramide, piramide Mjeseca, ploce ljepseg, ocuvanijeg i manjeg oblika. Mnogi pitaju Semira zasto su kamene ploce onako popucale i nepravilnijeg oblika na piramidi Sunca, a on kaze da je to zbog raznih tektonskih pokreta i svega ostaloga jer su piramide vrlo stare.. i da je to normalno..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju