Ostalo > Offtopic
Da li sport utice na visinu?
shone190:
Nemojte tako :), evo ja porastao 15 cm od kad sam nogom krocio u teretanu, ali samo zahvaljujuci tome sto igram basket stalno, da nisam isao u teretanu svo vreme, sada bih umesto 190 cm bio 210cm :)
@kicafaca
Idi vidi na Cartoon Network forumu sta misle o ovom aksiomu koji si izneo :)))))
MR.BIG:
....... i za razliku od svih drugih sportova rat sa opterecenjem ili ti bodybuilding i dizanje tegova su jedini koji zapravo stimulisu POVECANO lucenje izmedju ostalih i hormona rasta ...... cak i kod matorih jedinki kakve smo ja i Pedja ali kod nas taj hormon vise ne utice na rast kostiju , bla, bla, bla da ne gusim ...... DECO SVI U TERETANU!!!
Cuvajte se povreda i debilnih trenera ....
duh:
fora je da teretana bude dobro provetrena i da ne bude u nekom budzaku, zato se medju ljudima i javlja taj odnos prema teretani.
Mala deca imaju tzv. prava ledja koja se jos nisu formirala i dob. kicmenu krivinu, nisu sazrela i ne smeju se previs naprezati da ne bi doslo do krivljenja kicme, za decu imaju pojedine vezbe za kicmu koje im treba da obj. fizioterapeut ili strucno lice da bi znala kako da rade vezbu.
The_Bulldog:
Nemojte da ste takvi...Bas sam lepo ubijao vreme citajuci FACINA objasnjenja...pustite ga jos malo...
Ne veruj Kico ovima, ne znaju oni sta pisu...reci im ti REAL THING...
Pedja_Petrovic:
mislim da su vlada i MR BIG(small) zvani THE MALTOCARBS ;D sve rekli.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju