Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Olimpijsko dizanje tegova u Srbiji, gde?
DRAKCE-POWERLIFTER:
A Titan bandazeri?:) to si zaboravio?
DRAKCE-POWERLIFTER:
bandazi+triko=60-70kg vise
Kejatz:
Nisam zaboravio. Pa dobro ajde da ne bude da ja pricam, neka se jave momci koji ovde imaju squat odela pa neka kazu koliko kg dizu raw a koliko kg tacno sa odelom. Bas me interesuje? Inace reci mi jesi li nekad probao sa odelom, ili je to procena samo?
Samo da kazem da odela ja licno ne koristim dugo, ali terminologija i iskustvo ljudi sa kojima radim bi ti rekli ono sto sam rekao.
Pozdrav
DRAKCE-POWERLIFTER:
Nisam probao odelo i ne planiram jos da ga koristim dok ne cucnem par200kg,ali sam koristio bandaze i znam da ako su jaki i ako ih dobro namestis i znas da ih koristis dodaju 0d 20-30kg,meni je pozadi na pregibu podkolenice i butine napravilo oziljke kao tebi majca na onoj slici
Kejatz:
Drakce, samo nastavi ovako, i pazi se povreda. Ako nastavis sa ovakvim kilazama ceka te dobra buducnost. Gledaj samo da se odupres dopingu. Necu da glumim nekog puritanca da se ne uvrede momci koji to koriste samo kazem da je bezbednije bez. Steznike koji daju toliko bas bih voleo i ja da imam :) jer moji daju upola manje a koristim najjace koji postoje. Bas me interesuju iskustva ostalih ljudi.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju