Ostalo > Offtopic

ORIGINALI

<< < (5/7) > >>

t1000:
A ovako zive samo oni koji posteno zaradjuju novac,bas kao kinezi! :lol:

H2SO4:
bash juche kod mene u teretanu dolazili kinjezi, tip sa dvije 'ribe'.bogami smarali recepcionarku samo tako. mislio sam da sam u teretani na sigurnom ali jbg. nadam se da su bili samo u prolazu

samo molim vas nemojte ih mnogo spominjat da se ovi iz fonda za humanitarno pravo ne okome na forum radi 'shirenja nacionalne netrpeljivosti'

Markoni:
sto nisi startovao jednu ?

Pedja_Petrovic:

--- Citat: t1000 ---
--- Citat: pedjos ---..cekaj..koliko ti godina imas??.......da odaltle krenemo...
--- Kraj citata ---

Imam 19 godina.Sigurno sad mislis da sam klinac koji ne zna sta su 90-e,pa i ne znam,bio sam mali-to je logicno.Mozda je i bolje da ne znam. :roll:
Zivim 5 godina u kraju sa njima i znam kako i sta rade i veruj mi da posteno zaradjuju novac,ali opet ih nevolim.
:smileycouncil:
--- Kraj citata ---
..ne smtaram da si sada klinac..ali si tada DEFITIVNO BIO da bi mogao da kzes bilo sta o tome....

dalje....bolje da si  te godine preskocio..nisu bile ni malo lepe...

dalje....to ejl tizivis sa kinezima ili ne..najmanje je bitno u celoj ovoj prici..

ja tebe hocu da nacuim na koji nacin funkcionise njihova vredonca....

dakle..kada se nakote kao pacovi tamo u nekoj pokraijini shu min tzu...onda drzava da nije njima na grbaci jer nece da rade ni kurca tamo...a i sta da rade kada ih ima 3 milijarde..ko ce njima da nadje svima posao....drzava im daje subencije na taj ancin sto mu da ili njima nebitno...ovu robu da je prodaju po svetu....

dakle...evo ti nesto robe..para neces dobtii i mars napolje...

dalje..sva ta roba je felericna roba i tamo se to ne prodaje vec se baca..ali ej zilgeda dovoljno dobro za naas.. :evil:  :evil:  :evil:

dalje......zalosno je to sto zakonski to nije sredjeno na taj nacin da oni mogu da bude zdrava konkurencija....nego oni rade sta hoce...

kada si video da je u nekoj radnji njhivoj izdat fisklani racna??..ako je..to je od 1000 artikala 1....

redovno ih isnpekcije zatvaraju ali nakon zakosnke kazne i roka koji mora radnja da bude zatvore.oni se vracaju jos jaci i jso vise vuku ovaj narod guzicom za nos..

isnpektorima je naravno dobro..jer se i oni omaste...

kod mene u gradu njam jednog lokala placaju 3000 eu....dakel...to je 250 000 dianra ili neciji 6 mesecni promet ko prodaje slicu robu ako oni....

e sada..ja tebi predklzem da ti njih pitas..kako da i mi postanemo tako vredni da nek od nas moze da placa lokal 3000 eu....???..
covece...nebitno jel ti njih voli sili ne..ili ja ili bilo ko drugi..

piraca je zapoceta u sali i otisla je daleko a pogtov onaj eo kada si rekao da su vredni i da voze dobra kola..itd..

to niej merilo nicega ......

ponavljam t jos ejdnom..zalosno sto ova drzava njima nije ogranicila ulazak u zemlju i njih a pogtovo njihove robe....mnogo bi, ljudi bilo sretniji..veruj mi...

t1000:

--- Citat: pedjos ---
kada si video da je u nekoj radnji njhivoj izdat fisklani racna??..ako je..to je od 1000 artikala 1....

e sada..ja tebi predklzem da ti njih pitas..kako da i mi postanemo tako vredni da nek od nas moze da placa lokal 3000 eu....???..

ponavljam t jos ejdnom..zalosno sto ova drzava njima nije ogranicila ulazak u zemlju i njih a pogtovo njihove robe....mnogo bi, ljudi bilo sretniji..veruj mi...
--- Kraj citata ---

Raspisa se covece,izmaltretirao sam te postovima...Sorry :oops:

1)Fiskalni racuni.. :? Hmmm..To ne postoji kod njih,niti ce postojati.Drzava im ne moze nista,sto se tice njihove privatne imovine-ja mislim da tu postoji neki dobar mito. :lol: Ma svako gleda svoje dupe danas-svi se grebu sa svih strana!

2)Stvarno nisam znao da toliko puno placaju lokal(e),znaci poenta njihovog biznisa/opstanka je u njihovom prometu ili prevari?Nije mi jasno...Njih ce uvek biti najvise u svetu.I kada bi im nakrkali PDV 40% opet bi bi se kotili po srbiji.Ja predlazem jednu kradju u kineskom centru pa da se nakrademo do usiju,ali da dodju svi sa foruma,pogotovo Exer da nas brani i plasi kineze! :wink:  Salu na stranu,ako je istina to sto sam cuo od tebe onda od njihovog postenja nema ni P.

3)Dobro,znamo ko im je omogucio ulazak u zemlju i kada-o tome necu da pisem jer je glupo pominjati politicare u svemu ovome.Bili bi sretniji normalni ljudi koju zive u nasoj drzavi a ne oni koji provode 10h dnevno ispred C-Marketa i prodaju sve i svasta.

Nema,prezivljavanje je najvece zlo... :cry:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju