Ostalo > Offtopic
ORIGINALI
Pedja_Petrovic:
--- Citat: t1000 ---
--- Citat: pedjos ---
kada si video da je u nekoj radnji njhivoj izdat fisklani racna??..ako je..to je od 1000 artikala 1....
e sada..ja tebi predklzem da ti njih pitas..kako da i mi postanemo tako vredni da nek od nas moze da placa lokal 3000 eu....???..
ponavljam t jos ejdnom..zalosno sto ova drzava njima nije ogranicila ulazak u zemlju i njih a pogtovo njihove robe....mnogo bi, ljudi bilo sretniji..veruj mi...
--- Kraj citata ---
Raspisa se covece,izmaltretirao sam te postovima...Sorry :oops:
1)Fiskalni racuni.. :? Hmmm..To ne postoji kod njih,niti ce postojati.Drzava im ne moze nista,sto se tice njihove privatne imovine-ja mislim da tu postoji neki dobar mito. :lol: Ma svako gleda svoje dupe danas-svi se grebu sa svih strana!
2)Stvarno nisam znao da toliko puno placaju lokal(e),znaci poenta njihovog biznisa/opstanka je u njihovom prometu ili prevari?Nije mi jasno...Njih ce uvek biti najvise u svetu.I kada bi im nakrkali PDV 40% opet bi bi se kotili po srbiji.Ja predlazem jednu kradju u kineskom centru pa da se nakrademo do usiju,ali da dodju svi sa foruma,pogotovo Exer da nas brani i plasi kineze! :wink: Salu na stranu,ako je istina to sto sam cuo od tebe onda od njihovog postenja nema ni P.
3)Dobro,znamo ko im je omogucio ulazak u zemlju i kada-o tome necu da pisem jer je glupo pominjati politicare u svemu ovome.Bili bi sretniji normalni ljudi koju zive u nasoj drzavi a ne oni koji provode 10h dnevno ispred C-Marketa i prodaju sve i svasta.
Nema,prezivljavanje je najvece zlo... :cry:
--- Kraj citata ---
.u[pravo tako...o tome ti celo vreme govirm...
ja ne kazem da je buducnsot nekoga da na piajci prodjae robu sverocovanu zi turske ili ko zna gde..ne bitno..nego samo mi je zao sto znam da mnogi od toga hrane pordice a sada su usntieni jer ovi nisu ZDRAVA konkurencija...
o tome se radi...a to im ne omogucavaju kupci kao krajnji konzumetnir..nego drzava kojaim dozvili da rade to sto rade..razumes..
naravno..necemo spominajti politiku jer ja to necu dozviliti ovde...
i da ne zaboravim..ovo enma nikave veze sa rasnom sikirimancijom..ovo su samo cinjenice koji mnogi ne znaju..samo to i nsita vise....
dakle..nem reci o nicmu drugom..samo jednsotavn..daleko ej to od psoteno zaradjenog hleba..kao sto mnogi zaradjuju..ili citaj..BOLJE PREZIVALJVAJU.....
opet kazem..zalsono..zalosno...
ali to nije samo problem kod nas...tako je u skro svim repubilikama bivse yu..
H2SO4:
evo i jedan kratki film sa pijacharskim kinezima u BG
Hu - Covek kao armija
A musical kung-fu story about Chinese imigrants in Yugoslavia; a lonesome fighter protecting his family in a fight between good and evil, tradition and corruption.
http://www.imdb.com/title/tt0386520/
duration 12:28 :: divx avi :: download [108MB]
http://www.crsn.com/files/video/hu_covekkaoarmija.avi
pavle:
Meni se svidela ona druga slika na kojoj pise "KUMA"!
Moze da prodje kao dobra fora! :)
arny88:
--- Citat: t1000 ---
--- Citat: pedjos ---
kada si video da je u nekoj radnji njhivoj izdat fisklani racna??..ako je..to je od 1000 artikala 1....
e sada..ja tebi predklzem da ti njih pitas..kako da i mi postanemo tako vredni da nek od nas moze da placa lokal 3000 eu....???..
ponavljam t jos ejdnom..zalosno sto ova drzava njima nije ogranicila ulazak u zemlju i njih a pogtovo njihove robe....mnogo bi, ljudi bilo sretniji..veruj mi...
--- Kraj citata ---
Raspisa se covece,izmaltretirao sam te postovima...Sorry :oops:
1)Fiskalni racuni.. :? Hmmm..To ne postoji kod njih,niti ce postojati.Drzava im ne moze nista,sto se tice njihove privatne imovine-ja mislim da tu postoji neki dobar mito. :lol: Ma svako gleda svoje dupe danas-svi se grebu sa svih strana!
2)Stvarno nisam znao da toliko puno placaju lokal(e),znaci poenta njihovog biznisa/opstanka je u njihovom prometu ili prevari?Nije mi jasno...Njih ce uvek biti najvise u svetu.I kada bi im nakrkali PDV 40% opet bi bi se kotili po srbiji.Ja predlazem jednu kradju u kineskom centru pa da se nakrademo do usiju,ali da dodju svi sa foruma,pogotovo Exer da nas brani i plasi kineze! :wink: Salu na stranu,ako je istina to sto sam cuo od tebe onda od njihovog postenja nema ni P.
3)Dobro,znamo ko im je omogucio ulazak u zemlju i kada-o tome necu da pisem jer je glupo pominjati politicare u svemu ovome.Bili bi sretniji normalni ljudi koju zive u nasoj drzavi a ne oni koji provode 10h dnevno ispred C-Marketa i prodaju sve i svasta.
Nema,prezivljavanje je najvece zlo... :cry:
--- Kraj citata ---
pusti njihovo postenje,ja sam radio m,esec dana kod njih i pet puta su podmicivali inspekciju,jer su me zaposlili a nisam bio punoletan,i za jos neke gluposti sto mi je dao kola da idem po robu,a nemam vozacku...radio sam za 10000din,al sam uzimao sa strane nekih 20-ak iljada dobio sam sut kartu....
Markoni:
ako si imao preko 15 mogao si da radis
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju