General Bodybuilding Discussion > Članci
PLACATE LI DANAK NEZNANJU?
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Joca83 April 18, 2014, 06:06:41 posle podne ---Tek sada sam procitao ovaj tekst iako je davno postavljen.
Odlicna stvar, verujem da se nista nije promenilo od tad.
Inace Pedja pretpostavljam da znam na koju teretanu mislis a i na kojeg zmaja ;D
--- Kraj citata ---
ma
ima ih sada vise..
kako je krenula pomama,ovaj tekst je pisan jos davno,sada se cela prica pretvorila u jos vecu tragediju
sky:
Sada je stigao Herbalife u sve pore drustva. Nije vise na nivou zmajeva iz teksta. :D
PetarS04:
Strasan tekst Pedja, svaka cast. Tuzno je to sto je u 95% teretana ista situacija. Niko nista ne zna, niko nista ne radi, vec su tu zbog nekog pozeraja ili sta vec. Udare par fotki i ajmo kuci, gotov trening. Svi imaju problem sa nabacivanjem kilograma, skidanjem viska istih a niko od istih ni ne pomislja na neku edukaciju u svojstvu resavanja svojih problema. Sve moze da se postigne samo je potrebno vreme, volja i odlicnost...
zrilman:
Pozdav Pedja,
Mozes mi malo detaljnije objasniti drugi dan,je li samo ova jedna vjezba sto si objasnio kako se radi ide drugi dan ili....
Ne mogu da ostavim link preko telefona pa cu ti reci samo naslov tog članka na tvom blogu.
,,Izgradite masivne listove"
Pedja_Petrovic:
--- Citat: zrilman Oktobar 15, 2014, 11:52:32 posle podne ---Pozdav Pedja,
Mozes mi malo detaljnije objasniti drugi dan,je li samo ova jedna vjezba sto si objasnio kako se radi ide drugi dan ili....
Ne mogu da ostavim link preko telefona pa cu ti reci samo naslov tog članka na tvom blogu.
,,Izgradite masivne listove"
--- Kraj citata ---
ne rauzmem sta je drugi dan?
sta je jedna vezba?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju