General Bodybuilding Discussion > Članci

PLACATE LI DANAK NEZNANJU?

<< < (32/33) > >>

turbodollar:
Sveobuhvatno i neverovatno korisno. Svaka cast!

Pedja_Petrovic:
Možete razmišljati o lekovitom bilju i #spices tj ZACINIMA na pogressan način tipa da obrok ima bolji ukus ili lepše pogleda, ali oni su u stvari puni NUTRITIONAL & HEALTH koristi? .

• KURKUMA
Neverovatno moćan antioksidant, sa antiinflamatornim i anti-bakterijskim svojstvima. Pomaže u ublažavanju mišićne iscprljenosti i smanjenju stresa kojeg nanosimo na  treningu.

• CIMET
Za sva vremena, cimet ima strahovito veliki uticaj na kontrolu glukoze - pruža efekat koji podražava insulin. Kada konzumirate cimet, pokrece se nekoliko enzimskih reakcija koje na kraju dovode do produžene digestije i sporijeg prenosa glukoze u krv

• CAYENNE PEPPER -KAYENSKI BIBER
Zovu ga jos i sredstvo za ubrzavanje metabolizma, ubrzavanje procesa kaljenja kalorija i procesa ožemanja masnih kiselina na par sati nakon konzumacije.
Štaviše, dokazano je da kapsaicin održava veću stopu koristenja  masti kao goriva koje se nalaz u hrani, tj angažovanje masnih ćelija

•BELI LUK
To je prirodno antiinflamatorno, anti-bakterijsko, anti-gljivično i antimikrobno sredstvo
Kada se jede dnevno, beli luk može pomoći u smanjenju rizika od srčanih oboljenja. Smanjuje nivo holesterola, razređuje krv i time odbija opasne toksine i deluje kao antioksidant

• ĐUMBIR
ovaj koren se već desetljećima koristi u narodnoj medicini - i sa dobrim razlogom! Jedna od mnogih zdravstvenih prednosti je njegov protivupalni efekat

https://www.serious-blends.com/

StariVuk:
E zbog ovakvih stvari se ja odlucih da uzmem sebi kuci 15 kvadrata u podrumu i napravim svoju teretanu. Ne mogu ljudi moji da slusam te bilmeze sto prosipaju neznanje, ne mogu da trpim da mi neko ispira mozak.

Luka Šćepanović:

--- Citat: StariVuk  Maj 10, 2019, 08:12:36 posle podne ---E zbog ovakvih stvari se ja odlucih da uzmem sebi kuci 15 kvadrata u podrumu i napravim svoju teretanu. Ne mogu ljudi moji da slusam te bilmeze sto prosipaju neznanje, ne mogu da trpim da mi neko ispira mozak.

--- Kraj citata ---

Slusalice brate. :D

Pirat:
A vidi što su Pedjoni i Iggy zaklali picu posred parkinga, jbt dobra ta pica, koje su to godine, dje ste se ovo omrsili sa sve takmičarski bojama koliko mi se cini:-)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju