General Bodybuilding Discussion > Članci

PLACATE LI DANAK NEZNANJU?

<< < (9/33) > >>

tenssa:
Nek je neko opet uradio "refresh" teme iako je proshlo godinu dana od zadnjeg posta, valjace novim clanovima da ovo procitaju. Iskreno, mislim da sam bar 5 puta do sada procitao Pedjin text.

Na zalost i ja sam placao danak prije nekih 7-8 godina kad sam mislio da se samo treningom postizu rezultati...tada nije bilo interneta i danashnjih zezancija, nisam cak ni osnove ishrane znao...

tunas:
ja dok nisam otkrio ovaj forum, takodje sam (do pre 2 god) mislio da je sve u treningu a ni to nisam pravilno radio. znao sam kupovati i gejnere i piti ih sa mlekom posle treninga,bez PWM-a. znao sam trcati po 30-40 min pa tek onda raditi trening sa tegovima. znao sam ne jesti nista posle 18h da bi "skinuo stomak". svasta sam ja znao :) a sto je najgore,bilo je i onih koji su slusali moje savete :)
otkako citao ovaj forum,stvarno sam puno naucio i da kazem iz srzi promenuo stavove i poglede na sve ovo! ishrana mi je na prvom mestu. imam ja jos puno da naucim naravno...
retko da ja nesto napisem na ovom forumu ali ga zato mnooogo citam i pamtim sve sto iskusni napisu a 'fala bogu ima ih. hvala vam.

Urlacher:
kakvih se sve debila moze naci... secam se jednom sam bio u jednoj manjoj teretani vamo kod nas u grad, (u kojoj inace ne vezbam, nije bilo struje kod nas pa reko da odradim malo) odradio trening i muckam pwm,pijuckam, a jedno 10 momcica me gleda i usta do poda...
samo vidis kako se hushkaju vamo tamo ovo ono, i prilazi mi jedan kojeg znam, i pita "e brate sta ti je to? el to kreatin? kazu mi ortaci (fudbaleri inace) da se to ne sme, od toga ti se smanjuje k.ta!!!"
ja se nasmeshio i reko " ma brate pusti me, imam muke moram nekako da ga smanjim..."   ;D   :D 

tadiano:
 ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D

good girl:
:D :D :D   do jaja....pedja,extra je text...meni je dok sam radila mrtvo dizanje,jedan lik rekao " jesi ti normalna,hoces da se unistis,da budes nabildovana ko one bilderke?!!!" :D :D :D :D   a lik izgleda kao moja baba u majci bez rukava... :D :D :D :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju