General Bodybuilding Discussion > Članci
PLACATE LI DANAK NEZNANJU?
Djolex:
MA kolko god da je stepeni, bitno da ljudi shvate neke stvari sto Pedjos kaze, al nekima teze u glavu nego u bulju.. ;)
MarK3:
Ma bre ima dosta glupih ljudi... Kaze meni lik ,brate stavi jedno 130-140 kg i radi polucucanj za MASU!!! ja mu kazem , neka jos uvek radim definiciju :D :D
CrazyVictor:
Citajuci ovaj text , cuo sam vecinu stvari koje svakoga dana vidim i u svojoj teretani.
Ne zna covek da li da se smeje ili place, ali to je REALNOST , a ne sprdnja.
Pedja jako si me razocarao ! Mislio sam da ti ozbiljno vezbas i postujes sampionska pravila !
Ne cujem sta drugi pricaju , ne obazirem se sta rade , vec se fokusiram na svoj trening i koncentrisem se da dam maximum u svakoj seriji !
E moj generale , pa ti sve vreme slusas sta drugi pricaju i sto je najgore pricas sa njima !
Da ne ides mozda i u onu pekaru posle izlaska sa njima na burek !?
E , da nisi mozda probao te njihove metode treninga i suplementacije u pripremama za Sloveniju. treba eskperimentisati . . .
Salim se naravno ! Nemoj se nervirati zbog takvih stvari. Drinu niko ne moze ispraviti, pa cak ni sampioni kao ti ! lepo od tebe sto se trudis , svaka cast na tome !
tadiano:
haha... kad se sjetim sta sam sve slusa prije nego mi jedan pametan momak (registriran je ovde al mu neznam ime, radi u ducanu spoetske prehrane na Firulama)
nije reka da postoji ovaj forum..kad sam poceo citat oci mi iskocile... prve reakcije su bile: pa da..ne moram trenirat 4 sata........ i onaj sto mi se nasra o mega masi me jebe vec godinu dana s tim a ja mu tu pare ostavljam ko lud, a nikad nisam znao da postoje proteini u hrani!.... noge??? ko to radi noge?? sad ih ubijam..to mi je najdrazi dio tijela...radim ih 2 puta tjedno... jao boze... i kupi neki dan bcaa u kapsulama... i ondma posli u svlacioni vadim iz torbe...otvaram čep... vadim vatu (pamuk) koji je stajao na vrhu jer je tek otvoreno, vadim 2 kapsule....stavljam u usta ...a jedno 10 ljudi bulji i ne trepće...pratili su cijeli proces..od vađenja iz torbe do gutanja... to mi poslije rekao ovaj jedan kolega....onda kad sam otisa da su jos pricali da ne viruju da cu zivit jos 3-4 godine...
onda bolje da skupljam pare za grobnicu! :D :D
bebac:
--- Citat: tadiano Mart 27, 2009, 01:26:47 pre podne ---haha... kad se sjetim sta sam sve slusa prije nego mi jedan pametan momak (registriran je ovde al mu neznam ime, radi u ducanu spoetske prehrane na Firulama)
nije reka da postoji ovaj forum..kad sam poceo citat oci mi iskocile... prve reakcije su bile: pa da..ne moram trenirat 4 sata........ i onaj sto mi se nasra o mega masi me jebe vec godinu dana s tim a ja mu tu pare ostavljam ko lud, a nikad nisam znao da postoje proteini u hrani!.... noge??? ko to radi noge?? sad ih ubijam..to mi je najdrazi dio tijela...radim ih 2 puta tjedno... jao boze... i kupi neki dan bcaa u kapsulama... i ondma posli u svlacioni vadim iz torbe...otvaram čep... vadim vatu (pamuk) koji je stajao na vrhu jer je tek otvoreno, vadim 2 kapsule....stavljam u usta ...a jedno 10 ljudi bulji i ne trepće...pratili su cijeli proces..od vađenja iz torbe do gutanja... to mi poslije rekao ovaj jedan kolega....onda kad sam otisa da su jos pricali da ne viruju da cu zivit jos 3-4 godine...
onda bolje da skupljam pare za grobnicu! :D :D
--- Kraj citata ---
Hahahahaha mogu da zamislim kako su te gledali :D, -DEBILI
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju