General Bodybuilding Discussion > Članci

PLACATE LI DANAK NEZNANJU?

<< < (7/33) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---E da, spomenuo je i vas ... tipa, ti tvoji na forumu, bodu se steroidima i napumpaju se za tjedan dana, poremećeni ljudi, samo seru i nemaju pojma ... no meni ste baš simpatični .
--- Kraj citata ---

a ne..od sterojida se moze napumpati za 3-5 dan..ovsnio sta uzmes

THEROCK:
Ima svakakvih. Meni jedan drug pre neko vreme prica kako jedan njegov drug od metana za mesec i po nabacio 20kg misica. Ja mu kazem da je to samo salo i voda a on ce ma samo misici. Znaci po toj logici uzmem ja 2 puta takav ciklus i mogu na olimpiju sa 150kg ;D. Smesno stvarno smesno. Ne razumem takve ljude koji cak ulaze u zucnu raspravu a nemaju poima.

Djolex:
Jooj Pedja  ceo prvi tvoj tekst mi je jako poznat i znam da sam davno pre godinu i po  usao sa pomenutom damom u raspravu tipa pa ovo ti deci prodajes  80%B secera u mleku ona me pogledala te  zbunjeno  rece mato ti je extra bre stati je ... ja samo ucutao i okrenuo se.. E sad dugo nisam bio u fitnesu al vidim da se nista nije promenilo... Isto je tako i u  relaxu , par puta usao u raspravu s nekim( uglavnom deca) video ne vredi  cutim i treniram  jedino se gazda odcepio za par bajkova novui traku i  par sprava za noge..  pa me to raduje... OSTALO SVE PO STAROM A VIDIM NIJE SAMO TAKO U BP IMA TOGA SVUDA  Tuzno  kolko su ljudi neinformisani... a sta bi samo s ovog foruma mogli da nauce.. jer i meni je prvom okrenuo miseljenje  za 360 stepeni

Djolex:

--- Citat: sszgo 2  Oktobar 29, 2008, 11:53:26 pre podne ---kad se okrenes za 360 opet si na istom...

--- Kraj citata ---

:) dobro kazes

bojan lepojevic:

--- Citat: sszgo 2  Oktobar 29, 2008, 11:53:26 pre podne ---kad se okrenes za 360 opet si na istom...

--- Kraj citata ---
znam jednog sto je sve okrenuo za 350 stepeni..ko zna, valjda mu fali bas tih 10 da bude kako treba...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju