General Bodybuilding Discussion > Članci
PLACATE LI DANAK NEZNANJU?
Fat Abbott:
Veruj mi da je ista stvar svuda - i na selu i u gradu, nema to veze sa velicinom mesta ili bilo cim slicnim. Danas je internet dostupan gotovo svima, tako da je znanje samo jedan klik daleko, ali ima ljudi koji sto iz kompleksa, sto iz lenjosti nece da prihvate i primene savet cak i kada im ga na tacni serviras. Ja sam rodjen i odrastao u BG-u, gradu koji je i u velikoj Jugoslaviji bio jedini koji je mogao da stane rame uz rame sa evropskim i svetskim metropolama, sto se tice velicine i infrastrukture, itd., ali isto tako nigde nisam video toliko malogradjanstine, nekulture i dziberaja kao ovde.Ovde ljudi nisu nista manje zatucani nego bilo gde drugde u Srbiji.
b0zaa:
Kod nas u Knjazevcu,dez obzira sto imamo dooosta takmicara,Supplement firmu "natural" koju vode braca vuckovici(srpski waideri),znanje o bb je maloooo,pa jedan od njih je Danko Radovanovic,moj komsija koji pokusava da i najmanju ruku pomogne nekom u vezi treninga i ishrane(daje im savete tipa-skidaj kozicu od mesa,bolje jedi sendvic da suvim vratom nego hamburger) jer zna sta bi bilo da im kaze da jede 250 gr ribe 250 gr P Grudi, bilo bi ono svima nama poznato "ej ja necu da izgledam ko onaj (imamo ronijevu sliku iz 2002)inace kada je Sarcev dolazio cini mi se 2005,kada bi neko reko da ide u teretanu godinu dana,bio bi ismevan.Kod nas vazi zlatno pravilo 6-8 vezbe masa,10-12 definicija,protein za masu,amino (tecno posto tablete stete jetri) za definiciju,i ono meni najdraze je EZ sipka za definiciju ravna za masu,pa raja ceka red na ravnu dok je EZ slobodna. but hehe free for me :) ,ali eto sad sam saznao da vi imate problem s time,ja nemam problem da posle treninga u teretani popijem protein ili bilo sta (dobro vec tablete su malo zajebane) jedino izbegavam da mi drugovi nebi popili :) Ali uvek su tu seljancure koje kada cuju da idem ,,PO TERETANU" dobijem instant pitanje,,KOLKO DIZAS NA BENZ"
b0zaa:
--- Citat: b0zaa Oktobar 23, 2008, 05:23:46 posle podne ---inace kada je Sarcev dolazio cini mi se 2005,kada bi neko reko da ide u teretanu godinu dana,bio bi ismevan.
--- Kraj citata ---
Naravno jer je on ,,cackalica" za Milosa,pa su onda ljudi lagali koliko vec idu ili su jednostavno krili da uopste i idu.Sada je bolje.
Koliko vidim,ja nesmem ni da se zalim,jer pored dobre istorije grada u vezi bb i odlicnog PL kluba i nekih sada novijih takmicara (inace imamo jednu takmicarku u PL od 19 god. koja drzi drzavni rekord u bendzu valjda 45 kg) i ne deskriminisanja ,,Hemicara" koji piju protejine,ostaje to da za savete pitaju pogresne osobe,ali sta me pa to briga,ko hoce savet,on pita i posle da li hoce da ispostuje to je njegovo. Pozz iz Knjazevca,hteo bih da zahvalim svima posebno Pedji,sasi vladu i polomcu, na trudu i postovanju,jer stvarno ljudi da vas i ovog foruma nije bilo ja bih i dalje mislio da je bcaa neki ASS, celo moje bb drustvance,nekih 10tak aktivnijih i 20 rekreativaca,ovo sto znamo,nije mnogo ali je za sad dovoljno,znamo zbog vas,naravno i svih ostalih aktivnijih clanova.
HVALA!
pad nap0na:
Ajd dobro je ... nisam jedini koji trpi gluposti ...
Jest da sam početnik i garant ne radim onako kako bih trebao radit, što od toga da nemam od koga vidjeti, ili nemamo sprava, ali trudim se, ove godine imam puno bolji program nego lani ...
Moj partner me ubija sa svojim treningom ... ja njega naravno ne šljivim ni 2 %, al počeli su ljudi tražiti instrukcije od njega ...
Pa izjave tipa: "Jebli te proteini, otić će ti bubrezi " - uglavnom, standard spika ...
Izjava od danas kad sam nakon 4 rotacije super- serija za prsa pao na pod ... "Tebi treba čokoladica da te digne!" - ali to vam nije energetska pločica, nego Mars, Twix, Snickers i to ... ::)
Onda komentar na super - serije, tipa ja ne znam što ti bez veze letaš po teretani, taj tvoj trening je bezveze, to ti nije za masu, to ti je za definiciju ...
On uz pojam mase i definicije uvodi i pojam snage ... tipa ... ovo su ti vježbe za snagu ...
Probao sam mu par puta objasnit, pokazat da već 3. godinu krivo izvodi osnovne vježbe s bućicama, ali neda se dokazat ...
Ja sam se jednostavno isključio, slušam ga i smijem mu se i usput smišljam neke novitete za trening ...
E da, spomenuo je i vas ... tipa, ti tvoji na forumu, bodu se steroidima i napumpaju se za tjedan dana, poremećeni ljudi, samo seru i nemaju pojma ... no meni ste baš simpatični ... :-*
Mico Bradina:
HEHEHEHE....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju