General Bodybuilding Discussion > Članci
PLACATE LI DANAK NEZNANJU?
malojaci:
--- Citat: Nikolans Oktobar 22, 2008, 10:03:57 posle podne ---Toga ima svugde... i toga ce uvek biti... ja kada pijem amino u toku treninga gledaju me kao vanzemaljca... retki su spremni da saslushaju, a mnogi odmahnu glavom... iskreno, jebe mi se za takve tipove...koga zanima naucice...
--- Kraj citata ---
Ovaj stav cijenim,smatram da se ovakvim razmisljanjem covjek moze postediti bespotrebnih smaranja.
The_Bulldog:
--- Citat: IGOR_X3M Oktobar 22, 2008, 08:04:47 posle podne ---Evo skoro sam napisao jednom spancu carb rotation dijetu,bas onu koju je Pedja stavio u clanku NEKE MALE TAJNE i uz sve preporucene dodatke BCAA,GLUTAMIN,WHEY itd.
Moja preporuka je bila da odradi 4-6 nedelja ali je na svoju ruku odradio 8.Odradio je 8 nedelja jer je bio odusevljen ostvarenim rezultatom,izgubio je 15 kg masti uz maksimalno ocuvanje misicne mase.Tip nije mogao da veruje da je tako brzo istopio salo.Usput i da pohvalim Pedjin clanak o karbs rotation dijeti.Radi i to perfektno.
--- Kraj citata ---
Ne da radi...nego satire kako radi.
Pirat:
hahahah pa jbt PEdja u kom ti selu zivis ::)? ali da posoli volumass sa citogenom hahahahahah
Pedja_Petrovic:
--- Citat: pirat Oktobar 23, 2008, 01:19:09 posle podne ---hahahah pa jbt PEdja u kom ti selu zivis ::)? ali da posoli volumass sa citogenom hahahahahah
--- Kraj citata ---
selo veselo moj rodjo.....
energie:
Pedja potpuno si upravu u ovom tekstu,neznam kako je u vecim gradovima alu malim mjestima ljudi su toliko ne upuceni i ne zele biti upuceni jer im je mrsko u danasnje vrjeme malo prelistat po internetu stalno svima pricam za ovaj forum da malo pogledaju da osnovne stvari nauce al ne oni bi da im sve napises na papir sta trenirati sta i kad jest,pa kad i nekim to uradis,e trebao bi jos im i spremit jelo i uraditi trening.Neznam al meni se smucilo jos nisam ni blizu dugo u ovome poslu kao ovdje neki ,naj bolje bi se bilo pravit da ti je svedno i uzimat clanarine al nemozes se pravit da ti je svedno kad vidis momcica od 50 Kg i ima staza sedam dana uzeme bucice od 20Kg i radi biceps ti mu kazes nemoj to nepravilno radis i previse ti je on uzme manje ti zamaknes u WC a on opet radi sa 20 Kg.I kad se desi kakva ozljeda dode ti njegov razjareni stari i digne frku sta si uradio njegovom djetetu i gdje ga nebi zatjero u P.M Jednostavno takvi su balkanci ljudi i to necemo nikad promjenit
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju