General Bodybuilding Discussion > Članci
PLACATE LI DANAK NEZNANJU?
vuksa:
--- Citat ---E SADA...ASTA LA VISTA BAYBE JESUS part 2
--- Kraj citata ---
jupi
TeH FiLiP:
ali bejbi dzizs :D :D ja se pokido :D
ma neko treba da slika face likova u mojoj teretani kad me gledaju kako pijem vitargo jbt :D onako mutna voda,sto posto misle da pijem nuklearni otpad :D :D
Nikolans:
Toga ima svugde... i toga ce uvek biti... ja kada pijem amino u toku treninga gledaju me kao vanzemaljca... retki su spremni da saslushaju, a mnogi odmahnu glavom... iskreno, jebe mi se za takve tipove...koga zanima naucice...
Fat Abbott:
Ma nemoj da dozvoljavas sebi da trosis zivce i energiju na ljude koji NE ZELE da nauce. Najgore od svega je kada im das valjan savet, a oni te pogledaju kao budalu i bukvalno im u pogledu vidim razmisljanje tipa: "Alo, bre budalo, kakva dijeta, kakva ishrana, pa nisam ja lud da se izgladnjujem i da jedem ta sranja pored toliko fast-fudova, pekara i picerija. Ja ionako necu da izgledam ko oni bilderi sa svim onim misicima, hocu samo da se zategnem." A ti sto im samo treba da se zategnu izgledaju ko vrece g***na. A da ne pricam o devojkama koje hoce da imaju dobre noge i dupe (i nista ih drugo ne zanima), ali nece da rade sa tegovima, da se ne nabilduju. Jedna takva je pocela da se smeje, ej SMEJE!!! pre neki dan kada sam joj pokazao najobicnije zagrevanje usput joj objasnjavajuci koliko je ono bitno i dobro pre svakog treninga. Kaze ona:"Pa meni je to glupo, to su vezbe kao na fizickom!!!". Umrla od smeha! Verujte da sam u tom trenutku pomislio:"To si i zasluzio". A sto se tice saplementacije, to je tek posebna prica. Bukvalno me gledaju dok pijem sejk kao da ocekuju da cu svakog trena da eksplodiram, cak se i omaknu na bezbednu udaljenost, pa onda standardno pitanje:"Je li to za masu, ili definiciju?". Verujte da sam skoro prisustvovao diskusiji o kokainu i u jednom trenutku jedan od budala spomene da ga mesaju sa kreatinom. Na to ce ovaj drugi (koji je 10-godisnji narkoman koji se skoro skinuo i krenuo u teretanu - sto je inace za svaku pohvalu i podrsku):"Ma batali ta sranja, to ce da te upropasti i isusi". E sad, posto koka ni u jednom trenutku nije bila spomenuta u negativnom kontekstu sve dok nije spomenut i kreatin, ja ga pitam:"A sta ce da te isusi, koka ili kreatin?" Kaze on meni:"I jedno i drugo, zajebana su to sranja." :'( :'( :'( :'(
Spartak:
ja kad krenem da im sastavljam ishranu pa kad predje 4 obroka kazu " u jbt dal si normalan ne mogu ja da jedem po cio dan" hahah.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju