General Bodybuilding Discussion > Članci
PLACATE LI DANAK NEZNANJU?
sasacg:
Brate ko ce da cita ovoliki txt :twisted:
JOJEVTA:
extra text Pedjos
svaka je na mestu vala
Pedja_Petrovic:
ma nije stvar u tome jel ce neko da prijvati moj savet..ja mogu da shvatim da neko kaze.ma necuod njega..vidi ga na sta lici....
ali ako ides u gym..onda imas cilj..bilo koji da je...ali ako ti ne prizlais ni blizu tog cilja...kako se niko ne apita..PA STA JA RADIM MAJKE MU GA SPAPATRLJIM..nego neeeeeeeeeeeeeee..covece..nemozes da verujes...umesto VOLUMAS 1..prelazi se na stage two..hyper volumas...
evo upravo se vratih iz gyma..i taj sto je dobio 7 kg za 5 dana..nesto je stao..pa ga zena-zmaj savetuje da uzme neki gainer o cytigena.....ovim recima..ne sajtodzen...neko.citogen....kaze..da malo posolis volumas...
a onda krece prica.....momak pije neki No rekator..neznam nis ta je u pitanu..iskreno..ali recenica imzedju njih dvojica..."MA BRATE...ZNAM JA DA TUNJEVINA IMA PROTEINA...ALI JEBES TI TO KADA JE GADNA DA SE JEDE....NEKA JE JEDE KO HOCE....NEMA DO PLJESKE NISTA."
E SADA...ASTA LA VISTA BAYBE JESUS part 2
IGOR_X3M:
Evo ja sam sinoc cuo u teretani za novi revolucionarni preparat Zele Royal ili ti valjda po nasem mlec.Kaze mi tip ,tim se hrani PCELINJA KRALJICA to ti je jace od bilo koih steroida.Posle mi taj isti kaze da bi zeleo da smrsa pa me pita dali bi ja mogao da mu napravim neku dijetu ali bez ikakvih dodataka ishrani jer ne zeli da postane ogroman kao onaj pa mi uperi prstom na sliku od nekog profi bildera.E sad ti njemu objasni da on kao taj tip sa slike ne moze da bude sve i da hoce.
Naj zesci su mi oni koji mi kazu kad me vide da pijem proteine, brate to ti nista ne valja znas kad prestanes da vezbas i prestanes da koristis te proteine sve ce ti se to obesiti kao sto se sve obesilo kod Svarcenegera.Cak mi kazu jesi gladao novi film od Rocky-a vidis kako se i on ofucao.Sta da covek kaze na to.Kad kazem da bih bio zadovoljan da sa 60 i neku izgledam kao Stalone tek im onda nista nije jasno.
Skoro me je i jedan fudbaler koi ima iza sebe i desetak god. rada u teretani ubedjivao i da se salo vrlo lako pretvara u misic.
Ja zivim u svici pa sve te nebuloze slusam ovde,eto nije samo kod nas slucaj da ljudi pricaju gluposti mada mi se cini da je to kod nas ipak malo vise izrazeno
Mada ima i onih koi zele nesto da nauce i da prihvate neke savete.
Evo skoro sam napisao jednom spancu carb rotation dijetu,bas onu koju je Pedja stavio u clanku NEKE MALE TAJNE i uz sve preporucene dodatke BCAA,GLUTAMIN,WHEY itd.
Moja preporuka je bila da odradi 4-6 nedelja ali je na svoju ruku odradio 8.Odradio je 8 nedelja jer je bio odusevljen ostvarenim rezultatom,izgubio je 15 kg masti uz maksimalno ocuvanje misicne mase.Tip nije mogao da veruje da je tako brzo istopio salo.Usput i da pohvalim Pedjin clanak o karbs rotation dijeti.Radi i to perfektno.
Odo ja da vezbam mozda cujem za jos neko odkrice,neki novi eliksir poput Zele Royala.
zile88:
--- Citat: Pedja_Petrovic Oktobar 22, 2008, 07:53:19 posle podne ---ma nije stvar u tome jel ce neko da prijvati moj savet..ja mogu da shvatim da neko kaze.ma necuod njega..vidi ga na sta lici....
ali ako ides u gym..onda imas cilj..bilo koji da je...ali ako ti ne prizlais ni blizu tog cilja...kako se niko ne apita..PA STA JA RADIM MAJKE MU GA SPAPATRLJIM..nego neeeeeeeeeeeeeee..covece..nemozes da verujes...umesto VOLUMAS 1..prelazi se na stage two..hyper volumas...
evo upravo se vratih iz gyma..i taj sto je dobio 7 kg za 5 dana..nesto je stao..pa ga zena-zmaj savetuje da uzme neki gainer o cytigena.....ovim recima..ne sajtodzen...neko.citogen....kaze..da malo posolis volumas...
a onda krece prica.....momak pije neki No rekator..neznam nis ta je u pitanu..iskreno..ali recenica imzedju njih dvojica..."MA BRATE...ZNAM JA DA TUNJEVINA IMA PROTEINA...ALI JEBES TI TO KADA JE GADNA DA SE JEDE....NEKA JE JEDE KO HOCE....NEMA DO PLJESKE NISTA."
E SADA...ASTA LA VISTA BAYBE JESUS part 2
--- Kraj citata ---
tu bi pasovala ona recenica:
Ako hoces da budes bilder onda i JEDI kao bilder, a ne fora samo ne pijem gas i ne jedem mast a sve ostalo trsim.... To ne znaci sada da nema pljeske i slicno... u stvari i nema ali moze da se pocasti da 2x mesecno napravi neki carb load taj dan sa juk food... i onda i vise uzivas i srecan si (bar ja) i znas da ne mozes da upropastis formu...
opet ponavljam , ako taj lik to radi onda nije za teretanu bolje da ide na splavove, da trci ili da se alkoholise.... ne teram ja sada ljude koji nemaju takmicarske ambicije da ne treniraju, nego da ne ocekuju neki likovi sveznalice da ce da imaju trbusnjake i neku kvalitetnu definiciju ili masu... a da pojedu celo prase posle treninga (jer znam i takve likove)... ili da mi za dorucak pojede 2 hleba i masni sira i jogurt ...i da mi se onda zali kako majku mu ne radi onaj klen, mora da je FALS.... cccc
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju