General Bodybuilding Discussion > Članci

PLACATE LI DANAK NEZNANJU?

<< < (2/33) > >>

The_Bulldog:
Pedja, da se preselis pod hitno....Strah me da ne poprimis i ti pelcer od tih raznoraznih zmajeva  :-)

Pirat:
Pedjos , znaci tebe tako opusteno pitaju u teretani za jelovnik i program i ti im doneses sve to . a oni te pljunu ili sta vec , ne odgovara im... ma ne bih ja tim budalama nikad pomogao nista u zivotu hahahaha , koji papani , ne ozbiljno matori, ja se ne bih frustrirao zbog takvih degenerika i njihovih mami  i tati i te dece, brate ako je nekome do necega stvarno stalo i ako je pametan da nesto nauci onda ce on pronaci pravi put i takav covek zasluzuje savet , a ove ostale budale koje piju volumass hahah... bas mi jekolega pre neki dan dok smo pricali o suplementaciji bacio neku recenicu tipa" ma zajebi ti whey i amino, sad cu ja da ti kazem od cega se...(i sad ja pomislim da ce da krene pricu na aas:) ), kad ovaj mamjun odvali volumass :) i to bas onako kao sto si rekao - ko da je to pronalazak veka hahaa svetinja jbt ... ima budala...

TeH FiLiP:
ahahaha sve istina ali bas GOODBYE BABY JESUS :D

Pedja sto ej najgore u 99% teretana cak nema nikog ko bi tako kao ti probao bar da nauci nekoga nesto...meni je vlasnik bivse teretane dao program koji sam 3 GODINE radio na sledeci nacin :1.grudi+biceps2.dan lat masina+triceps3.dan nozna extenzija+5 potisaka za ramena i tako 5 DANA nedeljno...sto je najgore i ja i dobar deo klinaca smo napredovali na taj nacin iako smo unosili mozda pljeskavicu dnevno sto s eproteina tiche ( sto je potpuno imalo veze s abujanjem hormona nego sa treningom ili bilo cim bilo drugim) i to onda ispada da je taj covek prepametan,jer gle cuda,neko KO SE NIKAD BAVIO FIZICKOM AKTIVNOSCU NAPREDUJE(pa fala bogu da cu napredovati kad je najteze podignuto dotad bila eventualno neka basketara :D )...e na takve nacine ti takozvani "treneri" stichu kredibilitet jer ce reci pa pogledaj razvio se...a to sto ce neko patiti godinama posle toga zbog pretreniranih grudi nema veze...

Inache kada sam prvi put na netu video rech "protein" pitam ja "trenera" sta je to? kaze on ma sve je to hemija,bezi od toga...srecom nisam se na tom proteinu zaustavio nego sam malo gugl srchovao i dosao do renesanse znanja :D ali problem je sto ce se mnogi zaustaviti tu kad im neko kaze "ma od tih proteina otpadaju kite,usi,kosa" a nema nikog iole pametnog nesto da protivureci...a inache u novoj teretani se prodaje L karnitin :D i naravno uz power plate + L karnitin =ode salo sa guzice :D NOT!

Takodje sto me nervira je to sto zene placaju 35 EVRA MESECNO,da bi im neki lik rekao radi tu i tu vezbu i trci posle treninga 30 minuta...a to placaju i pored svega sto im ja pricam,e u tom slucaju mi nije zao,kad je neko glup nek placa sta ja da radim....

bojan lepojevic:
uvek bilo i bice takvih ljudi, jednostavno su takvi..meni dosta lakse, jer kod nas u gym-u sam jedan od starijih(medju iskusnijima ako nista) i nesebicno delim ovo moje 'mrsavo' znanje, jer ne moraju i oni da grese gde sam ja sve gresio. Na kraju omiljen savet mi je 'kucaj URL adresu x3mforum-a ;) ' ) al to ako vidim zelju i ljubav prema ovom sportu..NE ZELE LJUDI DA PRIZNAJU DA BILDERI NISU GLUPI I DA JE OVO NAUKA, tako ima valjda lakse zbog svoje nemoci ili kompleksa.

Ajs_Krejatin:

--- Citat: Filip Jovanovic  Oktobar 22, 2008, 04:44:29 posle podne ---.Inache kada sam prvi put na netu video rech "protein" ...

--- Kraj citata ---

Ja kada sam pocinjao mislio sam da proteina ima samo u shejkovima volumas i slicno, nisam uopste znao da ima u hrani proteina  ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju