General Bodybuilding Discussion > Članci
PLACATE LI DANAK NEZNANJU?
Naturalni:
DESTILOVANU VODU piju par dana pred takmicenje koliko ja znam;)
aNaBoLiKa:
kad sam prvi put otiso u prodavnicu sa suplementima (naravno sa strahom da necu ostati bez djece hehe) prodavac mi je ponudio hypermass 4000 i hypermass 5000, reko mi je da od 1kg hypermass mogu dobiti 3 kg misica a od hypermass 5 ,mozda cak i 6 kg misica sve zavisi od organizma, ja sam odma uzeo dvije kg 5000 u nadi da cu se tako reci "razvaliti " heheh, medjutim kad sam ispio to sve rezultat je bio šlauf oko struka kao onaj za spašavanje na bazenima hehe.....al ja sam iso dalje u nadi da cu od neceg napradovati kupovo neke gainere .....dok nisam poceo da citam i citam i citam i skonto da je ishrana kljuc napredka....tako da sam 2 godine luto bezze po teretani i treniro ponedeljak prsa biceps, utorak prsa biceps hehe ,unekad ledja i triceps i ramena, a noge sto ce mi noge ko da ce ko gledati...., zbog svega toga sad ganjam zaostale misicne partije i popravljam stanje i skidam masti
jale28:
sto pijes protein na definiciji kad je on kalorican?? ;D 2 druga oce da uzmu po pola kg izolata da se napucaju preko ljeta.Masa od proteina ti splasne a ovako prirodno ti stoji stalno;D
BokY_LA:
evo jos nesto sam cuo juce .. neki klinci ispred skole..
prva budala kaze: Moram da nadjem steroide.. cuo sam da ti ruka od jedne doze bude ovolika(I pokazuje rukom), posle kad dodjem u skolu i udarim ti samar neces ustati
druga budala kaze: steroidi ne daju snagu.. to je isto kao silikon, bolje kupi kreatin.. on te odvali od snage
prva budala kaze: Cuo sam da se misici pretvore u vodu posle
died laughing
nenadns:
zanimljiva rasprava :) sve neki znalci :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju