General Bodybuilding Discussion > Članci

PLACATE LI DANAK NEZNANJU?

<< < (15/33) > >>

nellle:

--- Citat: Johnn1e  Jun 27, 2009, 10:40:29 posle podne ---
--- Citat: zile88  Jun 27, 2009, 08:14:47 posle podne ---Danas otisao na trening u 4 sata, i cim doso pocne da me smara jedan ciga sta da radi, sta da uzima i td... pricam nesto ja pogledam na sa ono skoro 5 sati on zavrsi trening i kaze, ma ne isplati se ovo ja doso u 2 jos da radim malo biceps a gle kolko se oduzi :o.

I da napada me posle novi smarac neki drugi lik, koji poceo da trenira pre nedelju dana da se "uradi za leto" i pita me a kad prestanes da treniras, a jel ce da ti visi koza i da se isusis onako, mislim smanjices se. Prvo mi doslo da ga udarim ali sam mu ipak resio da necu .

i pod 3 ljubilej, rec je o jednom liku koji je trenirao odavno ali je njegov trening ostao upamcen i dan danas. Na pitanje sta ce da trenira danas lik kaze:
pa ruke, ledja, ramena, grudi i ako stigen triceps,  pa sutra ponovim sve to isto i onda mi ostane tako?! :D

--- Kraj citata ---
Koji koji? :):):)

--- Kraj citata ---

pa foki :D

zile88:

--- Citat: nellle  Jun 28, 2009, 07:08:50 posle podne ---
--- Citat: Johnn1e  Jun 27, 2009, 10:40:29 posle podne ---
--- Citat: zile88  Jun 27, 2009, 08:14:47 posle podne ---Danas otisao na trening u 4 sata, i cim doso pocne da me smara jedan ciga sta da radi, sta da uzima i td... pricam nesto ja pogledam na sa ono skoro 5 sati on zavrsi trening i kaze, ma ne isplati se ovo ja doso u 2 jos da radim malo biceps a gle kolko se oduzi :o.

I da napada me posle novi smarac neki drugi lik, koji poceo da trenira pre nedelju dana da se "uradi za leto" i pita me a kad prestanes da treniras, a jel ce da ti visi koza i da se isusis onako, mislim smanjices se. Prvo mi doslo da ga udarim ali sam mu ipak resio da necu .

i pod 3 ljubilej, rec je o jednom liku koji je trenirao odavno ali je njegov trening ostao upamcen i dan danas. Na pitanje sta ce da trenira danas lik kaze:
pa ruke, ledja, ramena, grudi i ako stigen triceps,  pa sutra ponovim sve to isto i onda mi ostane tako?! :D

--- Kraj citata ---
Koji koji? :):):)

--- Kraj citata ---

pa foki :D

--- Kraj citata ---

ma onaj ludak sto ga zovu kobra

miodrag11:
Dobar dan ili vece :)
Od skoro sam na ovom forumu,procitao sam bas puno vasih tekstova(citao satima i cenim jedno 7-8%i scitao :)
Nisam iznenadjen kvalitetom pojedinih stiva pa iako nisam iz BB sveta(mada se bavim sportom ceo zivot) sa zadovljstvom sam se edukovao...
Sad za g-dina Pedju sam cuo jos pre 5-6 godina,Milosa Sarceva takodje za poneke tu i tamo...
Pitam se kako to da niko nije kod nas napisao neku knjigu u skorije vreme o BB(sad mozda i jeste pa rizikujem da
ispadnem glup u drustvu :( )
Mislim, ja sam dosta na netu, novine citam na netu...ali takvu knjigu bih kupio.
Zadnjih godinu dana, sa sve manjim pauzama, :) poceo sam sto da posecujem teretanu ,sto da vezbam kuci, posto jedno vreme zbog posla nisam mogao da idem pa
sam si kupio malo tegova :)
Planiram da se naravno rekreativno bavim BB posto evo godinu dana kako sam ishranu
redukovao da lici na BB jelovnik ;) vezbam pomalo i... ne secam se da sam se bolje u zivotu osecao...
Eto toliko od mene.
Pozdrav svima.

nenadns:
Glavni razlog je to sto je zainteresovanost zaista nikakva...

Need for steel:
Vidim tema nije aktivna vise od mjesc dana,al nema veze.
Interesantno da niko nije spomenuo vjerovatno njrasireniji mit o BB-u,PRESTACES DA RASTES AKO IDES U TERETANU.
Bas neki dan lik iz razreda meni kao objasnjava da necu zbog teretane vise rasti,pa i da cu se smanjiti.Koliko god da sam ga ubjedjivao da je to cista glupost on je ostajao pri svome,kao ono:Sta ti znas ides 5 mjeseci u teretanu,to najpoznatiji doktori kazu,jesi ti sad od njih pametniji...
Interesantno je da je on visok oko 1.65,dok sam ja visok 1.95,pa sam na kraju pustio budalu kraju i rekao da hocu da se smanjim,tesko mi naci cipele i odjecu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju