Ostalo > Offtopic
Digitalni Andjeo!!! POGLEDATI!!!!!!
zetz:
Mislim da je na TV-u bio deo tog filma (ako je to to). Kao ruski geolozi kopali i na 14 000 metara culi krike ljudi, te je zakljucak da je ispod u zemljinom jezgru pakao, jer u bibliji je receno da je pakao rupa bez dna! Onda ide tonski zapis tih ljudskih urlika (lici kao na zvuke sa neke utakmice ili tako nesto). Podseca me malo na propagandne filmove jehovinih svedoka ili vec tako neke slicne organizacije.
gonzo:
--- Citat: b0zaa Novembar 17, 2008, 10:57:34 posle podne ---Ima jedan zanimljiv filmcic koji su snimili dvojica profesora sa nekog USA univerziteta,jedan je dr. inzinjerstva,a drugi je dipl. pirotehnicar i master za eksplozive.Najbolji je deo gde uporedjuje 1 zgradu WTC i jednu stambenu obicnu zgradicu,koja je po konstrukciji 3-4 PUTA slabije gradje.Epa ta zgradica je 8 sati bila pod plamenom visokim do 10 m,i ostala "na nogama" dok je bliznakinju 15 min slabog dima "oduvalo",bukvalno,za 5-6 sec!
--- Kraj citata ---
aj daj link ako nadjes, nebilo ti zapovedjeno.
mislim, jebe mi se u sustini za teorije zavere, ali po FE3C dijagramu konstrukcioni celik nikako nije mogao da izgubi noseca svojstva pri temperaturi koju je vatra prouzrokovala...
b0zaa:
Jao brate pa o tome ti i pricam, uporedio je dve zgrade,i dokazao da je bliznakinja precizno demolirana iznutra,tj. da su nosece stubove razneli eksplozivom.
Spartak:
--- Citat: b0zaa Novembar 19, 2008, 06:06:11 posle podne ---Jao brate pa o tome ti i pricam, uporedio je dve zgrade,i dokazao da je bliznakinja precizno demolirana iznutra,tj. da su nosece stubove razneli eksplozivom.
--- Kraj citata ---
to se vec uveliko zna :-)
Pirat:
tu ru ru ru ru ruuuuuuuuu... x files sountrack :P
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju