Ostalo > Offtopic
Koristite li kondom?
X FRAME:
--- Citat: RemetiK Novembar 14, 2008, 11:13:30 posle podne ---Metoda odokativne procene je pogresna u ovom slucaju 100%. Pazi ovako: jedan prosecan momak je spavao sa recimo 30 devojaka,uzmimo da su one bile svaka sa samo tri muskarca (sto je je li nemoguce) neka je vecina njih bila prosecna i imali su po trideset i samo jedan pacenik koji je prevrnuo sve na sta je naleteo...da ne vrtim dalje...izbrojte sami koliko nas je u tom kolu i koji su rizici. Znaci: Durex arauser je majka!
--- Kraj citata ---
Mojne da se vredjamo ,nisam pacenik ;D ( sala mala ) . U pravu si care , sto je to je ,jbg. Ako ti koristis kondom bas svaki put , svaka cast . Ne moras da raztmisljas u svakom slucaju . good for you .
Mene je ortak jedan cimao pre 2 godine da odemo na test , ja samo znam da nisam imao herca ,znaci nije bilo sile da me nagovori da odemo i na kraju nije ni on otisao . Proslo je 2 god. valjda sam sigurica ;D
duh:
--- Citat: kety Novembar 14, 2008, 10:06:32 posle podne ---Citala sam svasta o ljudima koji su bili dugo u vezi,pa navukli svasta od partnera ,kao npr. pseci sifilis
--- Kraj citata ---
e ali pseci sifilis ???
kety:
--- Citat: duh Novembar 14, 2008, 11:59:19 posle podne ---
--- Citat: kety Novembar 14, 2008, 10:06:32 posle podne ---Citala sam svasta o ljudima koji su bili dugo u vezi,pa navukli svasta od partnera ,kao npr. pseci sifilis
--- Kraj citata ---
e ali pseci sifilis ???Ma da,to nose zivotinje,psi.Devojka je volela svoga psa,vise nego decka
--- Kraj citata ---
b0zaa:
THIS IS F``ING SICK!!!
Remetik:
Ma jok,sve je stvar izbora. Da su pas ili batica stavili kondom sve bi bilo ok. :smajlikojiplacei povraca:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju