Ostalo > Offtopic

Koristite li kondom?

<< < (2/16) > >>

vuksa:
ja sam ozenjen covek meni to ne treba :D mada ponekad zatreba..tako da mi je bolje da ga drzim u jastucnici ( kondom..ovo moram da napisem zbog bebca posto je on malo lud pa da ne pomisli nesto ) :D

Remetik:
Metoda odokativne procene je pogresna u ovom slucaju 100%. Pazi ovako: jedan prosecan momak je spavao sa recimo 30 devojaka,uzmimo da su one bile svaka sa samo tri muskarca (sto je je li nemoguce) neka je vecina njih bila prosecna i imali su po trideset i samo jedan pacenik koji je prevrnuo sve na sta je naleteo...da ne vrtim dalje...izbrojte sami koliko nas je u tom kolu i koji su rizici. Znaci: Durex arauser je majka!

X FRAME:
Pirat , razumemo se ja i ti . Shvatio si sta hocu da kazem , jbg . ne moz biti siguran do kraja obrni okreni . Treb aizbegavati sumnjive ribice , ( citaj profuknjace , drolje ..... ) .Smanjujes rizik automatski .  Nase cice su uglavnom ( bar 90-95% ciste ) , znaci ove koje upoznas na regularnim mestima , pa opet sa metodom procene ...... Sto se tice kondoma ne ubija mi osecaj , mozda malo ali zanemarljivo ,generalno napaljen sam kao stoka 24 h dnevno i neam problem sa gumicom , ali jednostavno to je stvar navike a je je nemam . Ako nista bar cu u kolima da drzim pakovanje  , pa da se setim , DA GA VADIM  ;D.....

X FRAME:

--- Citat: vuksa  Novembar 14, 2008, 11:11:39 posle podne ---ja sam ozenjen covek meni to ne treba :D mada ponekad zatreba..tako da mi je bolje da ga drzim u jastucnici ( kondom..ovo moram da napisem zbog bebca posto je on malo lud pa da ne pomisli nesto ) :D

--- Kraj citata ---

Znaci varas zenu ....

vuksa:

--- Citat: X FRAME  Novembar 14, 2008, 11:18:06 posle podne ---
--- Citat: vuksa  Novembar 14, 2008, 11:11:39 posle podne ---ja sam ozenjen covek meni to ne treba :D mada ponekad zatreba..tako da mi je bolje da ga drzim u jastucnici ( kondom..ovo moram da napisem zbog bebca posto je on malo lud pa da ne pomisli nesto ) :D

--- Kraj citata ---

Znaci varas zenu ....

--- Kraj citata ---

ne...nego moze da nekad bas zatreba pa nije lose imati

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju