Ostalo > Offtopic

Koristite li kondom?

<< < (8/16) > >>

Spartak:
vidite li da mu je *urac u fazi raspada da nista ne osjeca da su mu pokidani zivci ? nije ti ni za cudo kad si krenuo da ga kitis kao Bozicnu jelku,

adis88:

znaci los joj sex sa kondomom,a nece bez...uuu sto mi to nesto poznato...znas kako ,ne znam u kom si stadijumu sa njom..da li veza ili neka kombinacija. ako je veza,jbg strpi se bolje ga imaj i tako neko uopste da nemas,vremenom ce steci neko poverenje ili mozete da odete zajedno da se prekontrolisete. jbg ,znam sve..al takve su.."progutaj to" .a ako je komb. - boli te paja i nemoj ni da ocekujes nesto spec. da ce pristati bez. pozz i srecno
[/quote]
jarane trenutno smo ono on off ako znas na sta mislim.... ali svidjamo se jedno drugom dakle sve dok nije sex pao.... jbg.... shit happns...

--- Citat: tenssa  Februar 06, 2010, 08:22:11 pre podne ---
--- Citat ---Sa 17 g sam se osunetio imo sam pircing "princ albert" pa se inficiralo pa moro u hitnu....
--- Kraj citata ---
Mogao si postati princeza... ;D ;D ;D :D :D

--- Kraj citata ---
hahaha legenda si, upravu si mogao sam al nisam..... :)

--- Citat: Deja  Februar 06, 2010, 05:41:59 posle podne ---@Adis: "Nije da se falim, ali cisto da se zna" :D
Probaj drugi kondom jbt!

--- Kraj citata ---
ne hvalim se ja nego samo da se zna da nisam neki pocetnik znaci, a za kondom vjeruj mi svaki sam probo... od ultra ribbed do onih 60 % thinner ... ali mala je razlika....

adis88:

--- Citat: -sszgo-  Februar 06, 2010, 08:21:14 posle podne ---koliko treba grama mozga da bi shvatio da su ribu dohvatile chamuge pre tebe

probaj da stavis cizmu umesto kondoma, mozda tad oseti nesto

inace, wow, 28 riba, to je jako bitno informacija, ti si nas idol...

--- Kraj citata ---
ssgo tvoj post cu da ignorisem,  cisto iz razloga sto pratim tvoja sranja koja pises vec duze vrijeme i vidim da si nekompetentna osoba za znaci BILO STA na sta si poslao svoj odgovor....
a to za 28 riba nisam postavio da bih se hvalio nego kao sto rekoh cisto da se zna da se ima neko iskustvo.... a nisam ja tebi kriv sto ti ovo mozda komplex nabija...... uglavnom ti se zahvaljujem na pokusaju da mi pomognes ali sledeci put zadrzi svoj sarkazam za sebe... :)

adis88:

--- Citat: Deja  Februar 06, 2010, 08:31:39 posle podne ---To nikako nije dobra stvar...
Jedna mogucnost je da su sve to bile one-nights - znaci covek je svega 28 puta imao sex prosle godine :(
Druga mogucnost je da nisu bile one-nights - znaci da ga vrlo brzo napustaju :(

Jbg.... kad neko pocne pitanje sa hvalospevom, ne moze da ocekuje klanjanje, mora da ga zahebavam :D

--- Kraj citata ---
hahah nisu sve bile one nights sa nekim se i dan danas cujem PO POTREBI NARAVNO.... :)

adis88:

--- Citat: -sszgo-  Februar 06, 2010, 08:40:44 posle podne ---da vidis, po toj logici ili moras da budes sa njih 1-3 godisnje, ili sa 350...

--- Kraj citata ---
a kad bih ti reko finalni broj u zadnje dvije godine kako sam u americi pao bih u depresiju

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju