Ostalo > Offtopic

astrologija?

<< < (3/4) > >>

lenjstina:

--- Citat: puppeter ---Matematika je prosta!

6 000 000 000 ljudi na zemlji (otprilike) podeljeno na 12 zodijackih znakova, iznosi...(3 pisem, 2 pamtim...) cirka 500 000 000.

To znaci da pe'sto miliona ljudi u isto vreme treba da "otputuju u narednih 10 dana...", "imaju probleme u predelu stomaka...", "imaju partnera koji je u emotivnoj krizi..........."

cvrc!

idi begaj....

A ljudi koji slepo veruju u astrotralalajke, i kojima horoskop uvek "sve pogodi" su ljudi koji nesvesno ,zbog svoje slepe vere, iskrivljuju sopstvenu stvarnost kako bi je priblizili horoskopu i na taj nacin ga ucinili tacnim...
--- Kraj citata ---

od tih 6 milijardi je 2 milijarde kineza, a kod njih je to malo drugacije od 12 znakova ... tako da ti se racun proporcionalno smanjuje  :D  :D

puppeter:

--- Citat: lenjstina ---
--- Citat: puppeter ---Matematika je prosta!

6 000 000 000 ljudi na zemlji (otprilike) podeljeno na 12 zodijackih znakova, iznosi...(3 pisem, 2 pamtim...) cirka 500 000 000.

To znaci da pe'sto miliona ljudi u isto vreme treba da "otputuju u narednih 10 dana...", "imaju probleme u predelu stomaka...", "imaju partnera koji je u emotivnoj krizi..........."

cvrc!

idi begaj....

A ljudi koji slepo veruju u astrotralalajke, i kojima horoskop uvek "sve pogodi" su ljudi koji nesvesno ,zbog svoje slepe vere, iskrivljuju sopstvenu stvarnost kako bi je priblizili horoskopu i na taj nacin ga ucinili tacnim...
--- Kraj citata ---

od tih 6 milijardi je 2 milijarde kineza, a kod njih je to malo drugacije od 12 znakova ... tako da ti se racun proporcionalno smanjuje  :D  :D
--- Kraj citata ---

hehe Tacno!

I stand corrected!

laracroft:
pogresno je oslanjati se na to,neki ljudi su opsednuti time.ali natalni nisu glupost....

tv i sve tamo je bullshit.e sad,racunica kolege je tacno ali koliki je procenat onih koji su rodjeni u isto vreme,u istom gradu i iste godine.zapravo prema podznaku vremenu i mestu se menja raspored planeta u takozvanim kucama razlicito.horoskopi i treba da daju opstu sliku,a sta cemo mi dalje to mi odredjujemo.

ja licno tome ne pridajem veci znacaj ali nije to sranje,ima  tu i geometrije i svega i svacega to se uci sa godinama ,a kod nas naravno kojekakvi ljudima uzimajju pare.

a kod gatare nikad nisam bila,jebes ti to ako ja kazem vernik sam pa trcim kod prve da gledam u pasulj,paganstina.a i uzimaju ppara i para nizasta

H2SO4:
pa jel radio neko od vas mozda kakvi horoskop kod astrologa?
 i oni likovi na tv-u progrnoziraju mushteriji iz natalnog horoskopa, znaci ukucaju podatke od mushterije i softver izbachi kartu i prognoziranje moze da pochne,sad dal je to ozbiljno ili ne prosudite sami,ja stvarno ne znam.
 znaci milion kombinacija: saturn ti je uso odje, neptun ti se zavuko malchice tamo, venera ti je prozujila ovuda itd. moshe ga tumachit kako mu se cefne. bas me zanima sta bi bilo kad bi izradio natalni horoskop kod 2 ili vise astrologa...
 isto gledam ima raznoraznih usluga pochevshi od kineskog horsoskopa,grchkog tarota i ne znam chega sve jos. ko ce im ga znat.
 zvijezde ko zvijede sigurno imaju nekakav uticaj na ljude.al isto mislim da priche tipa : "ako se jupiter mrdne u desno: marko ce da slupa kola u ponedeljak a zivadinka ce da se rigorozno ispovraca u ponedeljak ujutro" su obican bullshit.

laracroft:
pazi imas programe koji sve to ispisu i daju neko osnovno tumacenje,to je marketing potez za prodaju softvera;dzaba ti to kad ne znas da tumacis....recimo moja keva je ekonomista radi na berzi ali extra mnogo cita i vec 20godina iscitava to vezano za natalnu kartu,videla sma knjige svaka ima minimum 800strana puna neke fizike i geometrije,a knjiga ima na tonne malo na nemackom,malo na engleskom i dve na srpskom posto kod nas nmas kvalitetnih naucnika na polju astrofizike,ali naravno to je hobi....medjutim tu se cita i psihologija itd.naravno pre 20godinsa nije bilo toliko kompjutera pogotovo ne u srbiji i sve s morao rucnoda crtas,njoj je to i danas ostao hobi,ali ne radi svakom i ne govori sve svakom ,al jebga nije nijednom omasila,naravno nikad nije uzela pare za to iako su joj predlagali sa posla  u nemackoj da ovtovri tako nesto ma daj pazi ona kaze da ima ljudi koji to mnogo boljerade...tako da ima svga i svacega...

kineski,grcki tarot nikad cula ali to je najrasprostranjenije jer se tarto brzo uci,samo tumacis crteze na kartama

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju